Visele se implinesc

 

Cu ceva vreme in urma, am primit un articol de la o colega. Din acest articol redau cateva cuvinte. Nu pentru ca nu ai stii si tu sa citesti, caci iti dau si linkul, ci pentru ca acest articol a fost pentru mine inca un argument in plus Pro Viata.

,,Gandim in continuu. Iar toate aceste ganduri ale noastre produc consecinte, pentru ca fiecare gand este de fapt o energie pe care o lansam in Univers si nu doar in directia dorita, ci in toate directiile. Energia emisa de gandurile noastre isi cauta apoi, in drumul ei, o alta energie cu care sa vibreze la unison, dupa principiul “ceea ce se aseamana se aduna”. Tot ceea ce va vibra1538811_513444092106176_280741730_n la unison cu energia gandurilor noastre va fi atras automat in viata noastra.” Eu mi-am facut un model asemanator cu cel al ecoului: strigi intr-o directie si ti se raspunde din toate directiile, strigi mai tare sau mai incet, ti se raspunde mai tare sau mai incet. S-a dovedit insa ca cineva este mai puternic decat creierul si anume: ,,undele electrice produse de inima sunt de o suta de ori mai puternice, iar undele magnetice sunt de 5.000 de ori mai puternice decat cele generate de creier”.

Gata, am terminat cu copiatul. Da! Este adevarat si Da, Visele se implinesc. Iti trebuie putina nebunie pentru a cerceta ce spun altii referitor la ce iti spune inima ta. Multi spun foarte multe dar daca inima ta iti spune, asa cum mi-a spus si mie, ca viata trebuie sa fie frumoasa dar ca tu inca nu ai gasit drumul, atunci vei ajunge la fel ca  mine si ca multi altii care au gasit drumul. Am cautat sa ,,asortez” acest articol si cu citate si cuvinte ale inteleptilor lumii si am gasit ca un model de gandire care sa dicteze emotiilor trebuie sa-l adopt fara intarziere.

Ai fi curios sa stii ce vise mi s-au implinit, ca sa vezi daca este pe undeva vreo coincidenta. Pot enumera cateva dar esti sigur ca implinirea lor ar avea aceeasi importanta pentru tine? Te-ar face la fel de fericit? Asta este unul din motivele pentru care redau cuvintele si articolele altora mai mult decat pasajele din viata mea. Ar fi mai usor sa redau fericirile si bucuriile mele din ultimii ani decat sa caut, sper sa si reusesc candva, sa-ti explic de ce trebuie sa fii curios sa inveti, sa citesti mai mult decat ai invatat in scoala.

Fericirea euAm relatii absolut de invidiat cu fiecare dintre baietii mei, ei au o relatie absolut speciala si aceasta relatie este implinirea unuia dintre cele mai mari visuri ale mele. Marturisesc ca pe asta nu mi l-am trecut in caietul cu scopuri dar a fost trecut cu manitele lor pe inima mea atunci cand i-am luat pentru prima oara la piept, dupa ce au venit pe lume.

  

Anul asta am avut un concediu de multe stele alaturi de stelutele sufletului meu. Concediile si excursiile si calatoriile si bananaielile

DSCF6415

alaturi de muzica sunt emotiile mele cele mai frecvente. Sunt fericirile, bucuriile pentru care cred ca am fost creati … pe langa altele mai mult sau mai putin evidente. Acest vis a fost trecut in caietul meu cu vise, a fost chiar si datat. Este o mare bucurie sa vezi ca nu e mare diferenta intre data la care visai sa se realizeze si data la care s-a realizat. Un alt vis pe care nu l-am notat si s-a realizat a fost acela de a-mi vedea puii fericiti. Sunt cateva momente pe care nu le redau totusi acum, care m-au facut inca o data sa fiu fericita ca am apucat pe drumul asta. Am fost in doua sfarsituri de saptamana in doua excursii organizate din motive foarte diferite dar care fiecare dintre ele mi-au adus implinirea cate unui alt vis. Si acestea au fost datate in caietul meu … chiar daca nitel mai vag.

Poza carte Gandurile meleAm avut fericirea sa-i vad pe baietii mei autorii unei carti. O carte minunata despre gandurile, sentimentele, bucuriile, ghidusiile, parerile si impresiile unor adolescenti tineri minunati ai zilelor noastre.  Am avut fericirea sa-mi mai bifez un vis scris pe inima cu degetele inmuiate in iubirea unei mame pentru copii ei, acela de a le pune in mana condeiul cu care sa-si scrie implinirea.

Am avut fericirea sa-mi bifez un vis datat si cu data apropiata de cea a implinirii lui, acea data in care aveam cuibul in care stam dar care nu era al meu. Am casa mea. Iti multumesc Doamne ca EXIST! Visul pe care l-am notat cu inima si mana tremuranda si la care data de implinire era vesnicia s-a implinit … visul de a vorbi cu orice om a lui Dumnezeu. Spera cineva ca-si poate invinge timiditatea si frica?  Mi-a fost de un real folos cuvintele de mai jos:

,,Cel mai mare secret al lumii constă în aceea că spiritul viu – scanteia Divina- sălăşluieşte în interiorul omului…” – Joseph Murphy

Astea m-au ajutat sa cred ca merit ca visele pe care mi le fac sa se implineasca. Daca in mine ca si in tine, exista farama de Dumnezeu, cum sa nu merite Dumnezeu tot ce-i mai bun? Astea m-au facut sa cred ca este mai mult decat adevarata Legea Atractiei care nu este decat Liberul Arbitru dar intr-o alta forma, traducere, zi-i cum vrei. Am avut curiozitatea si dorinta nebuna de a fii fericita si Dumnezeu m-a ajutat. Mai am de scris!

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Blog, Mesaje. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *