Viziunea – bunul cel mai de pret

 

Cand mi s-a spus ca trebuie sa-mi stabilesc un scop, sa-l datez si pe urma sa actionez pentru a-l atinge, am reactionat cu foarte multa ,,filozofie” de viata si foarte multa neincredere in tot ce fac altii: de ce?

1395428_252465701577387_1703170388_nDe ce trebuia sa-mi pun un scop? Intrasem intr-un MLM cu suplimente naturale, suplimente cu care imi sustineam sanatatea de mai multi ani dar acum ma hotarasem sa le iau din afacerea mea. Afacerea mea se numeste CaliVita. Poate ar fi cazul sa vorbesc despre suplimente putin dar am sa las pe altadata. Am pomenit de ele pentru ca acest ,,scop” de care mi-au tot vorbit cei din CaliVita mi-a adus viata mai sus decat as fi crezut vreodata. Si totul a inceput cu ,,de ce?”. Pentru ca imi place moda, ca oricarei femei, m-am apucat sa-mi fac un catalog cu vise. Datate sau nu visele mele erau dintre cele mai cochete, colorate si ,,nesimtite”. Decupam din reviste si lipeam in catalogul meu care ajunsese unul foarte colorat si foarte atragator … Odata cu entuziasmul meu crestea si curiozitatea: ce-i toata mascarada asta cu scrierea scopurilor? De ce nu puteam eu sa fac afacerea CaliVita fara sa-mi stabilesc scopurile?

Am hotarat repede ca nu-mi trebuiesc. Eu chiar stiam cat imi sunt de indispensabile suplimentele, pe pielea mea, deci puteam sa spun si altora ce stiu, eram documentata, dar … mai ramanea un ,,dar” … de ce toate MLM-urile pe care le stiam, munca in MLM incepe cu ,,stabileste-ti scopul”? Stie cineva ceva ce ar trebui sa stiu si eu? Nici nu mi-am pus bine intrebarea ca sponsora mea imi pune in brate ,,Secretul”. Am citit repede cartea. Sincera sa fiu ma asteptam la o continuare care sa-mi spuna si mie care este secretul. Am vazut si filmul. Nici in film nu mi-au aratat secretul.

481004_384480038327929_1651241966_nApoi am citit o carte: ,,Realizeaza-te pe deplin” scrisa de John C. Maxwell. Cartea asta a reusit sa ma convinga de faptul ca trebuie sa-mi pun un scop. Cum? Inca de mica am avut credinta mea. Spun a mea pentru ca nu stiam sa dau prea multe detalii referitor la ce cred, de ce si cine cred eu ca este Dumnezeu. Simteam mai mult ca Cineva este cu mine. Datorita acestei credinte l-am crezul pe Maxwell cand scria ca am fost lasati pe pamant cu menirea de a ne dezvolta. Altfel am fi ramas in pesteri si ne-am fi imbracat cu frunze. A mai scris si ca scopul sau drumul catre scop trebuie sa implice in proportie de optzeci la suta pe altii. Stiam de la Lazarev ca omul trebuie sa munceasca optzeci la suta pentru altii si numai douazeci la suta pentru el. De ce? Care este Legea fizicii care sustine aceste afirmatii? Ce se intampla cu materia daca se respecta sau nu aceste procente? Trebuia sa se intample ceva pentru ca … niciodata nu am acceptat ca bucuria sau supararea ma afecteaza pe mine fara sa existe si un transmitator fizic, palpabil. Mi se spunea adesea de autosugestie. Ok. In termeni materiali ce se duce si unde se duce ca mintea mea sa perceapa ce vreau eu?

how-to-use-the-law-of-attraction-Si cand incepusem sa-mi fac un model de genul ,,Dumnezeu este energia cu care electronul se invarte in jurul nucleului” am primit un articol pe mail despre descoperirile fizicii cuantice. Descoperiri uluitoare referitor la influenta omului asupra materiei si influenta emotiilor noastre asupra ADN-ului nostru, adica asupra sanatatii noastre. Deci inflentez universul, influentez sanatatea mea, sunt in directa legatura cu tot ce este in univers, adica toti formam un tot.

A urmat filmul Legea Rezonantei si cartea Energie Universala scrisa de Bedri Cetin. Din aceasta carte am aflat ca tot ce uneste nucleele, electronii, protonii si neutronii,  si ce-o mai fi, ai lumii se numeste Camp Cuantic – eu i-am zis Dumnezeu.  Dumnezeu este in tot ce vad si ce nu vad, este in lume si in toate universurile … cate or fi ele. Am recitit ,,Secretul”, am revazut filmul ,,Secretul”, am revazut filmul Legea Rezonantei. Am vazut filmul ,,Poti sa-ti vindeci viata”, am citit cartea  ,,Poti sa-ti vindeci viata” scrisa de Louise L. Hay.  Prin bananaielile mele pe net am gasit si foarte multe citate care aduceau puterea mintii si a emotiilor la cote inimaginabile. De mii de ani inteleptii lumii aratau puterea din ,,mainile” oamenilor. 

998386_465224646903946_96105747_n

1.- Cum am stabilit ca Dumnezeu este si in mine, inseamna ca Dumnezeu merita tot ce-i mai bun in lume. Dumnezeu isi permite sa-si doreasca tot cei mai bun in lume. Asta m-a ajutat foarte mult sa imi capat increderea in mine si sa scap de frica si de rusine. Nici un psiholog din lume nu m-ar fi putut ajuta!!!!

Am aflat ca materia se structureaza in urma emotiilor noastre, ca daca apa cu uleiul nu se amesteca, in urma fortelor emotiilor noastre … se amesteca. Asa mi-am explicat acidifierea organismului in urma energiilor emise de altii (asa zisul deochi). 

2.- Si in sfarsit mi se clarifica si legea Atractiei careia i se mai zice Legea Karmei, sau a bumerangului, sau a cauzei si efectului. Am gasit multe expresii ale acestei legi.  Una care imi place si mi se pare mai clara este a lui Louise L. Hay ,,Toate vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară”.  Inima emite camp electromagnetic mai made de 5000 de ori decat al creierului. Deci este vorba de vibratiile emotiilor mai mult decat vibratiile gandurilor. Din Legea rezonantei am inteles ca aceste vibratii se si multiplica. Mai usor am gasit modelul ecoului: daca strigi intr-o vale intr-o directie, ecoul iti raspunde din toate directiile. Implicatiile legii astia sunt uriase incepand cu definitia inconstientului (tu vrei ceva conform moralei umane, dar sufletul tau vrea altceva – inima emite emotiile care reintoarse pot fi denumite ca fiind ale subconstientului) si terminand cu citatele din popor ,,un necaz nu vine niciodata singur” … totul este aceasta Lege a Atractiei.

3.- Am ajuns la Viziune. Gandeste-te ca traiesti cuminte, fara ganduri ascunse, doar cu servici, masa, piata, dormit … si astea facute pentru tine si familia ta. Ce emotii poti tu sa emiti in aceste conditii? Emotii de blazare, de ,,trebuie”, de grija (de servici, de bani, de saracie, jigniri, rusini, teama, etc). Toate acestea se vor intoarce inapoi la tine structurand materia in asa fel incat aceste stari le vei trai mult multiplicate. Nu poti striga intr-o vale cavantul ura si sa auzi ecoul ca spune iubire! Poti nutri la un moment dat si emotii de bucurie dar cat de multe si de care intensitate? Astea toate nepunand la socoteala ceva boli.

Acum gandeste-te ca ti-ar placea sa ajungi cineva pentru a ajunge undeva. Te gandesti ca meriti orice, tocmai ce am discutat, si nu mai exista dubii ca nu ai putea ajunge! De aici ai cel putin doua cai.

Una este acea in care iti gasesti talentul sau il stii, ce iti place tie sa faci fara sa consideri munca (din statul cu telecomanda in mana, nu v-a veni decat incetinirea circulatiei sangelui si tot alaiul de boli). Inchipuie-te in fiecare zi muncind cu drag si inchipuie-te in fiecare zi emitand emotii de multumire pentru ca faci ce iti place: se vor intoarce emotiile de multumire, multiplicate, care iti vor aduce mai multe motive pentru care sa fii multumit. Atunci cand strigi intr-o vale tare, ecoul se va intoarce tare. Daca  strigi cuvantul iubire, acela se va intoarce.

A doua cale (se intrepatrund) este aia in care nu-ti gasesti talentul dar stii ca Legea Atractiei exista. Incepi sa afli ce ti-ar face placere sa faci, care este talentul tau ascuns. Intre timp, incepi sa multumesti din ce in ce mai des si sincer, pentru tot ce ai: viata, vaz, masa, acoperis, familie, auz, picioare … tot ce ai. Aceste emotii de multumire, chiar daca palide la inceput dar sincere, vor veni inapoi aducandu-ti evenimente, articole, vesti, carti, filme, etc. din care tu vei gasi idei pentru care vei multumi si mai mult, vei fi din ce in ce mai incantat, toate astea iti vor spune tie despre ce trebuie sa faci.

In toate cazurile, atunci cand pentru viziunea ta (vrei sa ai un concern), implici si pe altii, dai de munca si altora adica ii faci fericiti si pe altii … toate bucuriile lor vor veni si la tine. Cu cat vei ajuta mai multi oameni sa fie fericiti in timp, cu atat tu vei fi mai prosper.  Lipsa unui scop daca nu iti va aduce necazuri tie, va aduce urmasilor tai, urmarirea unui scop in care vei implica si pe altii va insemna fericirea ta si a urmasilor tai. Daca nu ti-am spus: vibratiile care se reintorc dupa ce tu nu vei mai fi, vor afecta pe urmasii tai directi.

Deci:  ,,Viziunea ta despre unde si cine vrei sa ajungi, este cel mai de pret bun al tau. Fara un scop este dificil sa reusesti.”

Sigur voi relua tema, sper din ce in ce mai clar. Iubire in suflet iti doresc!

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Afacere, Blog, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *