Asteptari

 

          Am vazut pisoiul asta si mi-a amintit de starea ce ma cuprinde uneori. Imi caut scuze pentru ca sunt atit de ,,vrednica”. Pe urma caut motive care ar fi putut veni din vestile ,,minunate” pe care le primim din cind in cind fara sa le cheme cineva. Mai imi fac g1902995_795470817148203_1482885159_nriji si din cauza unelor ,,obiceiuri” cu care am fost inzestrata: nu m-am vazut niciodata a avea vitezele ,,repede” si ,,foarte repede”. Daca am norocul sa gindesc ceva mai repede, ca in cazul de fata, gasesc si cauzele si posibilul antidot la ,,somnicul” ce devine incomod la un moment dat.  Deci, dupa toate criticile si autocriticile pe care mi le revars asupra-mi, realizez ca datorita unor ginduri ne la locul lor, acum sau in secolele trecute, datorita unor ginduri ale unor binevoitori sau datorita unor timpi morti in care nu m-am ingrijit sa fac mai mult pentru visul meu, sau … m-am lasat dusa pe val de griji, uitind ca ele nu exista, am ajuns ca pisoiul din poza. Trebuie sa fac ceva! Din inertie am luat niste Seleniu si Magneziu. Am ajuns la o linie de plutire: ma ridic singura de jos! Am constientizat (cauza adevarata) lupta care se da in sufletul meu, si pentru care v-a trebui sa suport si raceala imposibila care aproape a reusit sa ma puna ,,cu botul pe labe”. Insa, pentru ca sufletul meu nu se lasa condus de ,,constiinta” mea am baut si mi-a luminat mintea … celebrul meu ceai de cimbru. Nu ti-l recomand decit daca nu te mai suporti cu boala pe cap. Oregano Oil este cu mult mai bun si mai eficient. Uneori este mai usor sa apelezi la solutii externe decit sa ,,lucrezi” cu tine. Da, recunosc, m-am lasat putin dusa de val, dar tu nu trebuie sa faci mereu ce face popa, daca esti destept, judeci putin si mai faci … si ce zice el.

A venit primavara! Chia1972301_587882501304826_1129599063_nr daca nu in temperaturi, a venit cu ceva agitatie si cu niste ,,semne” … Este foarte important sa vezi aceste semne, sa nu treci peste ele. Nimic nu-i intimplator!

Legea Atractiei isi face de cap: ,,Toate vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară.” Orice semn mic, cit de mic ar fi,  isi are insemnatatea lui. Poate nu o recunosti, poate acum nu stii de unde ar putea venii, poate nu poti face inca nici o legatura intre emotiile pe care le-ai emis si semnele pe care le primesti … poate. Sunt si eu pe aici, dar inainte de a-ti spune ca nici eu nu stiu mereu sa le citesc, te rog sa mai cauti inca o data in sufletul tau si sa vezi daca iti cunosti dorintele cu adevarat. MI-a venit ideea asta azi cind mi-am reamintit cit de usor spunem la un moment dat: ,,imi trebuie … pentru a fi fericit!”. Toti gindim repede si ne facem un obicei din a ne reaminti aceste cuvinte. Ne taiem craca de sub picioare: emotia este acea a asteptarii, aceasta va veni inapoi, de asta vom avea parte.

         Astazi cind am vazut cite aprecieri noi am la pagina mea https://www.facebook.com/zboara, am simtit o imensa bucurie. Nu multi o pot intelege si poate si mai putini o vor crede. Fiecare apreciere inseamna un om care a gasit in rindurile mele, ce am vrut eu sa gasesca, rindurile mele au fost ca un magnet. Aceasta bucurie, nu mi-o doresc de multa vreme. Nu stiam ca gasirea ,,drumului” ma va face atit de fericita. Nu stiam ca impartasirea acestui lucru ma va face atit de fericita. Nu ma gindeam ca imi voi dori aceasta fericire. Cu ceva vreme in urma fericirea avea alt nume! 

Vobind de semne: cit de firav si gingas este un ghiocel? Asa arata, nu? Ce ger indura el in comparatie cu elegantul si vigurosul trandafir ce infloreste sub soarele verii? Cit de mic este un ghiocel si cit ne bucuram sa auzim de el stiind ca vine, dupa el, trezirea la viata? Chiar daca nu-l iei mereu in seama acum, ca ai mai multe griji, dar tot iti aduce aminte de ce invatai despre el la scoala. Acesti doi ghiocei isi unesc timid timplele sub firava raza de soare … ! Am spus firava … Problema pe care o au oamenii care ,,nu au noroc” in iubire este de fapt ,,firava” iubire pe care o ofera! Ai asteptari de la viata, ai asteptari de la persoana pe care vrei s-o ai alaturi, ai asteptari de la persoana pe care o ai alaturi … vei atrage, ca un magnet, emotiile … asteptarii. Nu ai incredere sa iubesti, nu ai incredere in oameni, vei atrage ca un magnet situatii, oameni, evenimete care te vor face sa traiesti … ce de fapt ai emis: emotia neincrederii! De fapt Dumnezeu spune Da (am furat expresia) la tot ce traieste inima noastra: ne este ,,frica” de fals, inseamna ca acum traiesc emotia fricii … pe asta ne-o da! Suntem magneti pentru ce traim!

1622054_666355300088004_550457966_nCiti mai citim poezii, citi mai pierdem timpul cu poezii, cind sunt atitea altele de facut? VIne o vreme insa, cind magnetul din tine atrage si iti aduce emotiile pe care le-ai trait cindva, si pe care le-ai iubit citind poezii. A venit o clipa cu soare si mi-a adus versuri peste care n-am putut sa trec.

Arată-mi ce înseamn-a fi iubit – Constantin Trita

Cuprinde-mă şi mă încolăceşte,
De multă vreme port în suflet dor,
Tăcerile din suflet … risipeşte
Şi-nvată-mă, în tine să cobor.

Sărută-mă … pe vise şi privire,
De-atâta timp, pe buze te aştept,
Dezbracă-mă de trac şi de uimire
Şi strânge-mă, năucitor la piept.

Alintă-mă cu mângâieri nebune,
Alungă depărtările-nspre munţi,
Spune acum, ce nu se poate spune
Şi-ntinde mâna, viata să înfrunţi……”

,,Dacă îţi doreşti iubire trebuie să emiţi iubire. Toate vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară.” – daca inca mai astepti ceva de la ,,iubire”, inseamna ca nu ai iubit asa cum vrei sa fii iubit. Mai rau este cind nu stii exact ce fel de emotii iti doresti. Atunci vei da vina doar pe vremurile confuze si instabile care … nu mai sunt cum erau odata …

1897666_261391170709062_475841521_n,,Eu pentru tine sunt aici.”  Si daca nu crezi un astfel de semn, tot este minunat ca a venit. Poate iti reamintesti ca neincrederea iti aduce neincredere si vei mai corecta putin modul in care iti traiesti clipa!

… pasarile astea minunate zboara!

Cel mai generos dar pe care-l aduce iubirea sunt aripile sale. – Lord Byron

Iubire in suflet!

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje, Produse, Sanatate. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *