IV – descoperiri ale fizicii cuantice

3. ADN-ul uman este influenţat, la rândul său, de … SENTIMENTE

Senimentele umane care izvorăsc din inimă, având în spate convingerile noastre puternice, modifică efectiv forma ADN-ului, iar acesta influenţează atomii, după cum am văzut.

S-au testat efectele sentimentelor pure asupra ADN-ului. Pentru aceasta a fost izolat ADN de la diferite persoane  în câte o eprubetă. Aceste eprubete cu ADN au fost supuse unor puternice câmpuri emoţionale. Pentru aceasta, subiecţii experimentului au folosit diferite tehnici emoţionale şi spirituale.

S-a observat un lucru care, protrivit vechilor legi ale fizicii, nu ar fi trebuit să se petreacă. În timp ce participantul emitea un câmp emoţional puternic, au putut fi măsurate reacţii electrice la nivelul ADN-ului. Persoanele care au participat la acest test puteau influenţa  molecula de ADN din eprubetă doar prin intermediul emoţiilor lor puternice.

Când subiecţii experimentului emiteau stări de iubire, recunoştinţă, molecula de ADN se dilata, lanţurile ADN-ului se deschideau, se măreau.

Când subiecţii respectivi trăiau stări de furie, frustrare, stres, molecula de ADN se micşora şi bloca astfel multe din codurile sale, răspunzând emoţiilor negative printr-o evidentă contracţie.
S-a observat astfel, în mod empiric, cum emoţiile, convingerile, sentimentele noastre pot modifica structura moleculei de ADN, precum şi ordonarea acesteia în celule.

Mai mult chiar, oamenii de ştiinţă au remarcat că această blocare a codurilor ADN putea fi anulată deîndată ce experimentatorii emiteau din nou stări de recunoştinţă, iubire şi fericire.

Aceste descoperiri, care au arătat că genele ADN-ului sunt modificate de energiile din exterior, stau la baza întemeierii unei noi ştiinţe, denumită Epigenetică. Creierul este un centru de comandă care interpretează evenimentele din exterior şi apoi trimite în trup semnale corespunzătoare. Printre aceste semnale se numără atât reacţiile  biochimice, cât şi undele electromagnetice. Aceste semnale influenţează în mod direct celulele şi produc astfel modificări ale codurilor lor genetice.

Cu ajutorul unui ceas atomic foarte precis, s-a măsurat diferenţa de timp dintre emiterea unei emoţii şi reacţia ADN-ului. S-a observat că reacţia ADN-ului avea loc întotdeauna simultan.

Tot ceea ce gândim şi simţim, ADN-ul nostru percepe în mai puţin de o nanosecundă (0,000000001 secunde), iar aceasta indiferent dacă mostra de ADN se află lângă noi sau pe cealaltă parte a Pământului.

Concluzia?

Gândurile şi sentimentele noastre pot modifica ADN-ul, iar ADN-ul modifică în mod direct materia din care este structurată lumea.

Atunci când trăim anumite stări, cum ar fi, de exemplu, compasiune, iertare, dragoste, dar şi stări negative, ca de exemplu mânie ură, supărare, gelozie, noi influenţăm direct structura ADN-ului nostru, iar aceste modificări se propagă în trupul nostru, cât şi în afara noastră pe distanţe extraordinar de mari, datorită câmpului cuantic, influenţând tot ceea ce există în această lume.

P.S. mai te gindesti ca pastila ,,aia” se duce unde te doare, doar pentru ca ti-a dat-o ,, x „?

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Motivatie, Sanatate. Bookmark the permalink.

One Response to IV – descoperiri ale fizicii cuantice

  1. Victor says:

    Mama, am citit articolele. Cred ca inteleg unde bati cu ele insa ti-am mai zis eu, cine vrea sa inteleaga intelege, cine nu, n-o sa creada indiferent ce deovezi ii aduci. Sunt niste articole care incearca sa-i faca pe „necredinciosi” sa inteleaga de ce felul in care gandesti iti afecteaza sanatatea. Nu mi se pare importanta modalitatea prin care gandurile afecteaza sanatatea, nu m-am hotarat sa fiu fericit ca sa fiu sanatos, vreau sa fiu fericit ca sa-mi traies viata asa.
    Personal, consider ca ratiunea este mult mai importanta decat latura afectiva in schimbarea unei mentalitati. Stiu ca hotararea mea de a nu lasa nimic rau sa ma afecteze nu are absolut nimic afectiv in ea. A fost o hotarare rationala pe care am dus-o la indeplinire datorita vointei care este un alt proces rational. Procesul a durat mult timp insa rezultatul este cel dorit. Indiferent ce mi s-ar intampla, oricat de rau, mintea mea cauta imediat o portita de scapare, o modalitate de a isi recapata pozitivismul.
    Faptul ca in ultimii ani m-ai vazut mereu fericit si cu zambetul pe buze se datoreaza in cea mai mare parte ratiunii, ratiune care a reusit sa puna stapanire pe latura afectiva, sa smulga sentimentele negative si sa le lase sa creasca pe cele pozitive.
    Prin urmare o fi cum spune in articol ca trairile afective se transmit mult mai puternic decat cele rationale insa daca n-ar exista o ratiune antrenata sa filtreze, sa lasa sa razbata doar trairile pozitive si sa le infraneze pe cele negative atunci totul ar fi degeaba.
    Ca o comparatie caracteristica mie, sentimentele sunt mana, ratiunea este cea care hotaraste daca sa loveasca sau sa mangaie cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *