Raspuns …

 

Raspuns pentru Victor

Procesul creator este un proces in trei timpi.
1.    Primul pas este sa ceri ceea ce vrei. Universul nu aude de la tine  cuvinte. Universul raspunde in totalitate gandurilor tale. 
2.    Al doilea pas este  raspunsul. Tu vei atrage numai modul  in care urmeaza sa se intample (circumstante, oameni, etc).
3.     Pasul al treilea, care inseamna primirea a ceea ce ceri. Pentru a primi trebuie sa te situezi pe aceeasi lungime de unda cu ceea ce ceri.

Am scris in articolele anterioare ca emotiile atrag. In viata de zi cu zi, traim emotii de care suntem sau nu constienti si pe care mai mult nu le putem controla.
1.         In primul pas trebuie (daca vrei sa schimbi ceva in viata ta) sa iti stabilesti clar ce vrei. Trebuie sa fii foarte clar in a-ti stabili in detalii cum vrei sa fie viata ta. Daca te-ai saturat de sefi si salariu de doi bani, scrieti pe hirtie ce ti-ar place sa faci, vezi intii ce talente ascunse ai, si incearca sa traiesti sentimentul ca esti in locul in care iti doresti.
Lazarev spunea ca daca vrei sa fi sanatos si fericit, 20% din ce faci sa fie pentru tine, 80% sa fie pentru ceilalti. Scopul tau se va realiza cel mai repede daca in drum vei avea mevoie sa ajuti si pe altii sau scopul inseamna si ajutor pentru altii.
Conform celor scrise in articolele cu descoperirile fizicii cuantice, trebuie sa crezi ca undele, gindurile, emotiile care pleaca de la tine se intorc la tine dupa  o lege la fel de adevarata ca legea gravitatiei. Deci trebuie sa crezi cu tarie ca vei avea ce-ti doresti.

2.          Al doilea pas spune ca trebuie sa fii foarte atent la semnale dar, dar, … (Trebuie sa constientizezi intii foarte bine partea aceea cu energiile, fizica cuantica, pentru a-ti fi foarte clar ca meriti ce iti doresti. Acolo zicea ca in tine, este energia, adica este Dumnezeu. Dumnezeu nu are timp pentru ciorne deci trebuie sa inveti sa te iubesti si sa te aprobi. Mai ales trebuie sa crezi ca in afara de lucrul dorit tu meriti tot ce-i mai bun in lume pentru ca in tine este Dumnezeu).
Incearca un experiment, doreste-ti ceva mai mic si urmareste semnalele. Te vei transforma in magnet pentru idei, oameni, informatii, relatii, circumstante, etc. care vin in sprijinul tau in a-ti atinge telul. Se spune ca trebuie sa-ti pui teluri mari. Gindeste-te: ematia atrage, daca iti doresti pentru miine si te visezi ca ai in mina 100 de lei, analizeaza marimea dorintei. Dar daca iti doresti acum un Volkswagen rosu golf si sti ca-l meriti, sti ca iti va veni, emotia nu crezi ca este mai mare si sansele de reusita sunt mai mari? Donald Trump scria: daca tot trebuie sa gindim intr-un fel, de ce sa nu gindim in … maret? Si cred ca stie ce spune.
3.        Al treilea pas. Nu cred ca este al treilea dar asa era scris in ,,Secretul” pe care ti l-am trimis. Deci emotia lucrului meritat, implinit, trebuie sa fie suficient de mare si mi se pare de bun simt sa te situezi pe aceasi lungime de unda cu ceea ce ceri. Lazarev nu vorbea niciodata de gindire pozitiva sau negativa, de pacatosi sau de ,,sfinti” pentru ca el zicea ca (cuvintele sunt ale mele si modelul la fel) gindirea ta (undele emise catre infinit) iti deformeaza biocimpul care atunci cind se intoarce de la infinit vine si imbolnaveste organul dau modifica destinul, dupa caz. Deci: cum iti asterni asa dormi. Sau:

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit.Buddha
Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata. – Einstein
Ceea ce-l conduce pe om pe căi greşite nu este duşmanul său, ci propria sa minte – Buddha
Si cei de incoace care au descoperit Legea Atractiei:Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea că o persoana îşi poate schimba viitorul doar schimbându-şi atitudinea – Oprah Winfrey

(Atitudine inseamna in primul rind sa te iubesti pe tine, dumnezeieste (sa nu te gindesti la prostii).
Ai dovada existentei Legii atractiei in societate atunci cand vezi ca cel care  vorbeste cel mai mult de boala, o si are. Cand vezi ca cel care vorbeste cel mai mult despre prosperitate o si are. Fa o analiza in jurul tau.

A lupta cu tine însuţi este cel mai greu război – a te învinge este cea mai frumoasă victorie –  Friedrich von Logau  

Tot ce am scris pina aici inseamna lupta. Dar Paul Gatty spunea (am gasit scris undeva): daca vrei sa ai ce n-ai avut, trebuie sa faci ce n-ai facut.

Sunt convinsa ca nu am terminat de raspuns. Ajunge deocamdata, dar astept noi intrebari.

 

 

Un ,,titan\” al muzicii in drumul lui – Frank Sinatra

Louis Armstrong What – A Wonderful World

Noapte buna,

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

One Response to Raspuns …

  1. Victor says:

    Super. Acum pune asta in aplicare si fii fericita. 🙂
    Am spus de multe ori ca nu conteaza pe ce cai atingi fericirea atat timp cat reusesti sa o faci. : )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *