Leul sau … pisica?

 Elvis Presley – sa te incinte …

Elvis Presley – Always On My Mind

Elvis Presley – Are You Lonesome Tonight 

Am inceput cu Elvis pentru ca in seara asta m-a ,,facut mai buna” si doar voi evidentia putin o trasatura, a unor oameni, pe care mi-e greu s-o inteleg si pentru care am incercat sa caut citeva explicatii (nu m-am omorit cautind). Este vorba despre frica, teama, … (zi-i cum vrei) de a nu pierde ceva atunci cind cunosc pe cineva. 

Ar putea fi vorba de teama de a nu pierde averea ?!? Absurd! Acum, daca ai putin cap sa o faci cinstit nu-l mai ai sa o si gestionezi?

Teama de a nu ti se cauta pozitia sociala? Super! Inseamna ca tu ai cautat-o si ai obtinut-o deci esti un ,,impostor” (suna mai blind decit ce trebuia sa scriu)?

Ar putea fi vorba de teama de a nu fi considerat ,,altcineva”?  Bun. Daca tu esti ,,Cineva”, te comporti si traiesti ca un ,,Cineva”, ce nevoie mai ai sa atragi atentia ca nu esti ,,Altcineva”? … Chelu isi pune mina in cap, sau hotul striga … ,,hotuuuuuul”?

 Frica – neîncredere arătată faţă de propriul eu -Sarghis Sakaian

Nu-l cunosc pe Sarghis Sakaian dar cred ca are dreptate. Cind nu ai incredere in calitatile tale de a cunoaste oamenii, te feresti de toti sau te gindesti ca toti se gindesc la ce te gindesti tu, deci: hotul …

,,Frica are mai multă imaginaţie decât curajul” (nu cunosc autorul)

Mai este o categorie, a acelor care nu spun ,,vorbe” pentru ca nu se incadreaza la pozitia lor sociala, dar, dar … dar daca ,,nu ai inteles” mimica, semnele, etc., esti trecut la capitolul: ,,ii vin eu de hac”. …

Frica este o boală care roade logica şi face omul inumanMarian Anderson

Si uite asa pojghita de educatie se duce pe ,,apa sambetei” si-si dau ,,arama pe fata”.

Doamne, liber ma simt in sfera Ta. Captivi sunt cei de-afara Valeriu Butulescu

Daca ai citit articolele anterioare sti de ce am pus ultimul citat si insemnatatea enorma a cunoasterii de sine.

Lucrurile de care vă este cel mai mare frică vă infestează ca o molimă. Frica le va atrage către voi ca un magnet. – Neale Donald Walsch

Frank Sinatra – My Way

 

 

Noapte buna,

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *