Buna dimineata …

Buna dimineata! … sau ,,Buna dimineata!”

   3673_476946455650311_1080766261_nSoarele asta straluceste pentru toata lumea. Toata lumea stie asta. Toti stim ca nu ne putem apropia de el pentru ca ne arde. Stim asta fara sa fi verificat cineva. Stim ca Pamintul nostru se invirte in jurul soarelui. Nu am vazut decit filme si articole despre asta dar ne numim ,,cititi” si stim acest lucru. Stim ca daca ne impiedicam, nu ,,cadem” in sus, ci cadem pur si simplu. Deja daca spui cad, nu te gindesti ca ai fi pe altundeva decit jos. Toata lumea a auzit de legea gravitatiei. Stim si presupunem ca stim o multime de lucruri.

In scoala am invatat ca electronii se invirt in jurul atomului … nu fac ,,naveta” Bucuresti – Brasov, deci nu merg in linie dreapta si nici nu iau pauza de masa. Energia lor este dintotdeauna si va fi intotdeauna. Pamintul se invirte in jurul soarelui si nu se apropie de el, are drumul lui. Cine i l-a destinat? Cine a creat si cine este aceasta energie, a electronului si a pamintului? Mai mult, acesti atomi sunt peste tot. La baza Universului sta atomul: si in metale si in celula. Tot ce inseamna Univers inseamna atomi. Acesti atomi nu sunt altceva decit cumuli de energii. Energie condensata. Tot Universul este O energie. Tot este un tot din care faci si tu parte, deci nu te ,,termini” unde se termina corpul fizic, nu esti doar cit vezi in oglinda.

Raza nucleu – electron este (un profesor a dat un exemplu de corespondenta) la o scara n/m,  distantei Bucuresti – Brasov, considerind aceste orase nucleu si electron. Poti considera ca suntem de fapt … mai mult ,,goi”. In anumite conditii un electron ,,pleaca” sa se invirta in jurul altui nucleu. Cine a stabilit care sunt substantele care intra in reactie si care nu? In mod normal apa cu uleiul nu intra in reactie, se stie. Apa nu ia foc, uleiul ia. Cine a stabilit aceste legi?

In anumite conditii, sunetul devine ecou. Daca tipi intre munti auzi, si ai invatat la scoala, ecoul. Daca vezi un film de groaza, nimeni nu iti face nimic, te sperii si poti avea probleme. Te-a atins cineva? Cind esti fericit, topai de cita energie ai. Ti-o ,,vira” cineva cu pompa?

Daca arunci o piatra in lac, se produc niste valuri care pleaca in forma de cerc, nu patrat cum ai vrea tu. Lucrul acesta se intimpla dupa niste legi pe care, crede-ma nu le-am dat eu, si cred, nici tu. Daca eu vin acum si spun (ce au descoperit si cercetat altii, mai destepti ca mine) ca emotiile tale sunt de fapt ,,valuri” care pleaca spre infinit si se intorc (conform legii atractiei) si ca in drumul lor se ,,insotesc” cu ,,valuri” la fel de inalte sau joase, de ce imi spui ca aceste descoperiri le-au facut oamenii si nu sti daca le poti crede? Ce nu crezi? Nu crezi ca atunci cind esti nesigur, nedreptatit, jignit, furios, etc. valurile au inaltime mica si iti vor aduce altele la fel, care sa-ti aduca aceleasi stari? Nu crezi ca in viata ti se vor intimpla lucruri care sa te faca sa traiesti aceleasi stari?

Am pus mai in urma citeva articole despre Descoperirile fizicii cuantice care spun ca emotiile noastre modifica ADN-ul, deci (din cita biologie stiu eu), sanatatea. Ai sa ma intrebi de ADN-ul citor oameni este vorba, ca poate unii sunt mai ,,smecheri” si nu se supun acelorasi legi. Doctorul te scoate din necaz in prima faza. Medicamentele la fel. Daca tu persisti in aceeasi gindire, aceleasi mentalitati, ce doctor si ce medicamente sa te vindece? Valurile care au venit inapoi dupa ce ai gindit intr-un fel, si au facut ca un organ sa sufere, vin in continuare. Organul va suferii in continuare cita vreme tu emiti aceleasi valuri. (Am spus ginduri cind de fapt sunt emotii care sunt nascute din ginduri, tipare gresite, mentalitati gresite). Ca sa fiu mai clara: te simti jignit intr-o situatie, te superi, te simti ofensat. Asta inseamna ca nu realizezi ca traiesti ce ai emis in trecut si te superi pe niste legi care nu fac altceva decit sa-ti aduca aceasi stare inapoi.

Sa SCHIMBI in bine ceva in sanatate si in viata ta inseamna sa realizezi ca toti, cu Tot suntem O energie, pe care a creat-o CIneva, care se numeste Cineva. Daca nu vrei sa-i zici Dumnezeu, spune-i cum vrei. Si nu ma intreba de ce valurile emise de tine atunci cind esti fericit sunt inalte, ca nu stiu sa-ti raspund. Dar cita vreme emiti valuri de inaltime mica, stiinta a demonstrat, nu se pot asocia cu valuri de inaltime mare si drept urmare … iti va aduce, vei avea in viata si in sanatate, valuri scunde adica VIATA pe care ai avut-o pina acum!!!

2504_365696040213442_1109841313_n,,Bucura-te de Tine, suflet drag! Lasa in urma orice rautate, orice neincredere si orice grija. Doar respira si bucura-te de Ceea Ce Esti cu Adevarat. Priveste in jur…vei descoperi peste tot parti din Tine, din splendoarea Constiintei Divine care Esti!” – spunea Tania Tita.

,,bucura-te de Ceea Ce Esti cu Adevarat” pentru ca asta inseamna ca in tine ESTE Dumnezeu!  Iubire in suflet, iti doresc!

P.S. Iubirea naste ,,valuri” foarte inalte!

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *