Esti pretios

excelenta   Azi am fost la un seminar. A fost o zi superba, cu mult soare si cu multe situatii care m-au facut sa-mi amintesc si reamintesc Legea Atractiei. Dar sa o iau cu inceputul. Stiam de acest seminar de mai multa vreme. De la inceput l-am pus sub semnul intrebarii. S-ar fi putut intimpla sa nu pot merge si atunci am zis ca nu ma gindesc prea mult la el.  Ziua de azi se apropia si hotarisem sa nu merg pentru ca, aveam ceva de rezolvat acasa (casa, care nu este in orasul in care stau saptamina in care merg la servici).  Cine a zis ca ,,socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tirg?” Ieri, cind dupa amiaza trebuia sa plec acasa, ma suna o prietena si-mi propune o intilnire la care nu puteam sa nu merg. Vorbim si programam pentru partea a doua a zilei. Am dus dara sacosa pentru acasa, la sora mea (care nu stiu cit ma mai suparta) unde stau saptamina cit merg la servici, si ies in oras. Nu am apucat  sa schimb doua vorbe cu prietena ca primesc un telefon de la sponsora mea care, intre alte calitati, are una cit toate la un loc: ma face sa-i cam dau dreptate. Bineintels ca planul meu, de a merge azi acasa, iar a cazut pentru ca m-a invitat la seminar si nu am putut sa zic nu. Nu ca mi-e frica de cineva dar mi-am pus toate prioritatile si placerile in ordine si …am spus da.

  480366_409854899097886_1511331641_n Unde este Legea Atractiei? De cind colaborez cu CaliVIta, am simtit ca mi s-a lipit de suflet. Imi place sistemul, faptul ca poti cumpara orice, in orice cantitate, si cum sunt ,,facute” si ,,inghesuite” plantutele in flacoane (la rece pentru a ramine Vii). Imi place faptul ca am cunoscut foarte multe carti din care am invatat despre mine si gindurile si emotiile mele si ce sa fac cu ele. Imi place relatia mea cu oamenii din sitem si cu sponsora mea. Ai inteles? Eu emitind emotii de genul celor de mai sus, conform legii atractiei, mi s-au intors lucruri, evenimente care m-au facut sa retraiesc aceleasi emotii. Nu este nimic intimplator in lumea asta. Totul vine la tine datorita a ce ai gindit si trait. Esti suma trairilor tale de pina acum.

386016_179214525553779_174532910_nAcolo, la seminar o fata desteapta a ridicat o ,,problema” delicata care spunea ea, si asa este, este esentiala in munca cu oamenii: increderea. Dar … DAR … cea mai importanta este increderea in Sine. Se intimpla mult mai des, sa gasesti omul care sa aiba incredere in tine, ca cel care ii propune o colaborare, dar sa nu aiba incredere in el. As spune asta este PROBLEMA foarte mare si a celor care nu reusesc, nu in CaliVIta, nu reusesc sa iasa din banalul ,,vietii grele”, nu reusesc sa iasa din ,,asa trebuie”, nu reusesc sa iasa din ,,eu nu sunt asa destept”, nu reusesc sa treaca de ,,eu stiu? asa o fi”.  

Am scris ceva vreme in urma un articol despre Increderea in Sine. Azi Ionela, mi-a amintit sa mai abordez aceasta tema. Este foarte greu, poate imposibil sa-ti faci vise, sa crezi ca meriti sa ti se realizeze, sa crezi ca poti sa le realizezi … sa crezi ca poti sa ,,le vezi cu ochii”, daca tu nu crezi in tine, daca tu nu sti Cine ESti. Citeva zile in urma o prietena de pe Facebook posta urmatoarele ,,reguli”:  

„Regulile respectului de sine –   Brian Tracy

 REGULA nr.1

*  NICIODATA sa nu iubiti pe ALTCINEVA mai mult decat pe VOI INSIVA. – NU PUTETI OFERI CEVA CE NU AVETI !

 REGULA nr.2

*   Sa nu asteptati NICIODATA ca altcineva sa va placa sau sa va iubeasca mai mult decat va placeti, iubiti sau respectati voi insiva.”

In traducere REGULA 1. Energia, aceasta energie a electronului, a atomului care ESTE in TOT, si reprezinta TOT ce este si nu este, este si in Tine. Daca nu vrei sa crezi, atunci vrei sa crezi ca nu tu ai creat-O, ci Dumnezeu (zi-i cum vrei) si atunci te vei iubi intii pe tine pentru ca, mai aproape de inima ta esti tu decit ALTCINEVA. Si mai e ceva REGULA 2: numai emotia iubirii emisa (in cazul asta pentru tine) iti va aduce pe ALTCINEVA pentru care sa emiti aceasi emotie.  Daca nu te placi, aceeasi emotie te va face sa traiesti ALTCINEVA.

,,Emoţia este puterea care atrage. – Neale Donald Walsch” – nu este altceva decit Legea Atractiei in toata splendoarea ei. VIbratia emotiei pleaca la infinit si se intoarce la sursa, adica la tine. In drumul ei, conform Legii Rezonantei, gaseste emotii de aceasi frecventa si amplitidine si … ce mai vrei tu, si ti le aduce. 

Tu decizi ce vrei sa primesti: vrei iubire, iubeste-te si iubeste toata Creatia Divina, adica si pe tine. Brian Tracy vorbea de respect. Nu iubesc cuvintul asta si nici ce-mi inspira dar, pot inlocui cuvintul cu unul din cuvintele: incredere sau iubire sau credinta. Sa crezi in tine nu inseamna ca esti ,,increzut” ci sa crezi in puterea Divina din TIne. 

MI-e dor de cineva si … muzica pentru sufletul meu.

 

http://www.youtube.com/watch?v=S4kzGhDEURA

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *