Ce atragem

doi

Dacă eşti piatră, fii magnet; dacă eşti plantă, fii simţire, dacă eşti om, fii iubire. – Victor Hugo

 

Daca esti om … fii iubire! Cit de minunat suna, cit de simplu este formulat si cit de multa ,,stiinta” trebuie sa citesti si sa traiesti pentru a capata intelepciunea de a intelege: fii iubire!

Ce atragem?

Atragem relatia, iubirea, implinirea dar si deziluzia, deceptia, boala. Atragem si boala pentru cei dragi, atragem nesiguranta la locul de munca, atragem discutia neplacuta cu partenerul, atragem zimbete in piata si bucurii de la copii. Totul este atras de noi pentru ca noi am trait emotii cu vibratii similare care acum se intorc si ,,ne aduc ce meritam”! CIt de dur suna: ,,ce meriti!” Cred ca o viata m-am tot intrebat: de ce merit asta? Stiam ca asa este, dar nu stim cum fac ,,de merit asta” si mai ales nu intelegeam ..de ce”?

Acum mi-e putin mai clar. Merit ce gindesc! De fapt, daca gindesc ca sunt fericita merit sa fiu fericita, imi atrag fericirea: lucruri care ma fac fericita, situatii care ma fac fericita, idei si ginduri care ma fac fericita. Daca gindesc ca viitorul este nesigur si nu am ajutoare de nadejde si traiesc teama ca numai eu pot sa mi-l controlez, merit (si atrag) in viitor si mai multa nesiguranta si o mai mare teama … toate ducind la depresii, panici, boli si certuri.  PIna la momentul ACUM, suntem ceea ce am gindit (ce emotii am trait), ACUM hotarasc ce voi trai ,,miine”. Cum sanatatea si intimplarile minunate vin numai cu vibratiile cele mai inalte care sunt vibratiile emise de sentimentul de iubire, nu am decit sa invat sa iubesc TOT si TOATE ca pe un intreg pe care l-a facut Dumnezeu. Dumnezeu este iubire! Iubeste ce a creat El (daca El nu crea Tot, tu acum nu ai exista, nici copii tai): totul!   Legea Atractiei nu poate sa-ti aduca intimplari, evenimente, stari ce te fac sa traiesti vibratia inalta a iubirii daca tu ai emis (in urma intimplarilor nefericite) vibratia joasa a fricii, nesigurantei, nedreptatii, urii, etc. Daca semeni urzici nu ai cum sa culegi porumb.

1003431_305287096273488_1309736933_nAm observat ca de cele mai multe ori se face diferenta intre modul de  gindire la rezolvarea unei probleme aparute in viata si modul de gindire ..pozitiv”. Am pus ghilimele pentru ca indiferent cum ai explica Legea Atractiei (Toate vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară!), gindirea ajunge sa fie impartita tot in pozitiv si negativ.  Deci: ,,a aparut o problema!” Urmeaza: ,,spune-mi ce sa fac?”

Tu stii ca problema nu a venit de pe ,,Marte” ci a venit atrasa de sursa care anterior a emis vibratii similare.

Orice discutie ai initia se imparte in doua: ,,spune-mi acum ce sa inghit, la ce doctor sa merg, ce ocupatie sa-mi gasesc, cum sa fac niste bani in plus, etc., etc.,” si … ,,pe urma ma inveti sa gindesc”!

In dorinta mea de a fii mai clara am gasit (am atras) de curind cuvintele de mai jos.

“Din cuvintele tale te vei indrepta si din cuvintele tale te vei osindi” (Matei, 12.37)

Nu am citit biblia, dar constat ca existenta Legii Atractiei era de netagaduit! Cum a ajuns ,,BIserica” sa ne spuna ,,nimic”, in cel mai fericit caz? Cum, la modul general, a reusit sa ne sperie cu judecati de apoi si cu pedepse date de Dumnezeu si cu pacate de tras.?

Iubeşte şi fă ceea ce vrei. – Sfântul Augustin 

Pe noi, nimeni nu ne poate nenoroci, decât noi înşine, tot aşa cum nu ne poate face fericiţi altcineva decât noi înşine, după harul lui Dumnezeu. – Sfântul Ioan Gură de Aur

Dumnezeu ne-a dat puterea de a ne face viata asa cum ne-o dorim, de a atrage in viata ce dorim!

Este o chestiune de timp pina mai inveti cum sa faci sa emiti mereu emotiile fericirii pentru a le avea din nou si mai multe si mai intense. Si daca imi spui ca este greu si ca nu poti, am doar o intrebare: daca tu stii ca supararile de ACUM vor veni MIINE, si nu stii in legatura cu ce sau cu cine drag tie, iti mai permiti ACUM sa fii suparat?

 

984207_141473792710542_1380035130_n

Acela care va şti să înveţe oamenii că toţi sunt buni, va desăvârşi universul, lumea. – Dostoievski

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *