Excelenta

392782_443147079097567_1064602879_n

,,Când ştii cât valorezi … Cind sti ca esti Una cu Totul, ca totul inseamna energie, iubire, emotii, ginduri, cind sti ca am fost creati cu puterea de a ne crea, conform Legii Atractiei, viata pe care ne-o dorim … cum sa nu-ti dai seama cit valorezi?”

Cuvintele astea le notam, intr-un articol, cu ceva timp in urma dar zilele astea mi-au incoltit iar, mi-au amintit Cine sunt si ce putere am. Par simple cuvinte, puse parca sa te incurajeze putin … Nu pleca in directie gresita! Au mai patit-o si altii.

Trebuia titlul sa sune, ceva de genul: ,,Scapa de frica”. Ai fi spus, pe buna dreptate, ca l-am copiat. Este un site pe care il citesc si eu din cind in cind, numai ca eu am scapat de frici si groaza, doar amintindu-mi ,,Cine sunt”. Considerind energia prezenta in Tot ca fiind eterna si facuta de Dumnezeu, constientizind ca am in mine aceasta energie si mai ales, toti avem in noi aceasta energie, toti suntem Unul, am inceput sa ma gindesc ca nu am de ce sa-mi fie frica de ceva ce este facut de Dumnezeu. Nu are cum sa-mi fie frica de cineva care il are pe Dumnezeu in el sau de o situatie, pentru ca Dumnezeu este in mine, si El nu cunoaste frica. Si daca incepi cu exercitiile de fericire ajungi nu la curaj, este putin spus, ajungi la starea de fericire pe care intii o renegi pentru ca nu crezi ca exista.

Poza am ales-o gindindu-ma la ce-mi spune  starea mea din ultimele zile. Si starea mea imi spune,  la fel ca si floarea din imagine, ca am atins un nivel de constientizare a fiintei mele elegant, implinit ca si culoare in infinitatea de tonuri si nuante pe care soarele o aduce trandafirilor prin zimbetul fericit al misiunii implinite. Starea mea este de ,,excelenta” pe care o atingi dupa ginduri si incertitudini umane, nefondate, sau fondate pe nisipul neincrederii in Sine. De ce? Urita intrebare. Pentru ca indiferent cit de solide iti sunt trairile si cit de stapina iti simti inima, cea mai mica unde de neincredere in Tine, face ca suvita de indoiala sa se strecoare si toata ,,munca” ta cu tine de a te aduce acolo unde Esti , … se risipeste. Inima iti spune ca esti Tu si ca esti fericit, iar omu’ din tine, animalutu’ te impunge cu sageata indoielii. 

Starea de ,,excelenta” se atinge, ai sa-mi spui, dupa ce devii expert intr-un domeniu, dupa ce te specializezi si te ridici deasupra tuturor regulilor si legilor din domeniu. Definitia imi apartine, este data de frinturi de amintiri la ora unu din noapte. Avind in vedere cit de tare m-am lovit eu de podea de-a lungul vietii din cauza fricilor si neincrederii in mine in primul rind, fericirea la care am ajuns acum este, pot spune, succesul meu ridicat la nivelul la care a ricosat dupa ce am atins podeaua (inspiratie dintr-un citat) . . . adica sus, sus atit de sus cit te poate duce … doar Iubirea! Sentimentul de incredere este atit de profund si inaltator cum numai Iubirea poate fi. Nu-i asta ,,Excelenta” in viata … in viata in doi?

Nu stiu cum reusesc eu sa scriu numai dupa miezul noptii, indiferent cind ma apuc, dar trebuie sa fie un ,,talent”. 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *