Fericirea …

549391_301228613337440_1577970749_n

 

      Este o zi, este o zi ai zice, oarecare, ziua in care esti fericit si poti rosti cuvintele alaturate. Poti sa le zici fericit sau gindindu-te in alta parte, visind la ce-ti mai doresti … desi ai aflat ca vei primi mult mai multe daca nu-ti legi fericirea de ceva dorit, dar … mai gresesti citeodata.

Am gasit aceasta poza vesela si nu am putut trece pe linga ea. Am montat-o in inima mea si am zis s-o acompaniez si cu citeva cuvinte.

Iti multumesc Doamne pentru minunata zi de nastere pe care mi-ai facut-o inca odata cadou si pentru toate cadourile pe care le-am primit si pentru toate zimbetele si risetele din acea zi.

Iti multumesc Doamne pentru ca am asa o familie minunata, ca puii mei sunt alaturi de mine si acum cind imi traiesc ,,fericirea in doi”  pentru care inca odata iti multumesc.

  • Dacă îţi doreşti iubire trebuie să emiţi iubire. Toate vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară. – Louise L. Hay
  • Între sufletele-pereche flacără apare un fenomen interesant. Energiile spirituale sunt într-un acord atât de perfect şi atât de legate unele de altele, încât se formează un arc strălucitor de lumină între aurele lor, un curcubeu de energie ce uneşte cele două suflete – Gloria Chadwick

391718_10151182455639723_1840879835_n

Iti multumesc Doamne ca m-ai indrumat sa gasesc Calea …

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *