Implineste-ti Visul

 

,,Conform legilor aerodinamicii, bondarul nu ar trebui sa poata sa zboare. Dar bondarul nu stie asta si continua sa zboare. ! ! !”

995935_416177005158232_1935903545_nNu sunt fan al Legilor aerodinamicii si nici nu ma gindesc sa devin. Acest citat mi-a ramas in suflet de cum l-am citit. Cind si cind mi-l amintesc chiar daca nu m-am straduit sa-l descifrez prea tare. Poate faptul ca indiferent de situatie a trebuit sa merg mai departe, poate incercarile nereusite de a ocoli cite ceva, poate … mai multe din trecut ma duc cu gindul la aceste rinduri. Si cred ca cel mai tare imi place nota optimista din final.  ,,Am descoperit că dacă iubeşti viaţa, viaţa te iubeşte la rândul ei. – Arthur Rubinstein”

Azi am revazut un film care nu avea ,,rochii lungi” si nici nu era cu ,,pupaturi” (de copil visam la astfel de filme), culmea era documentar. Azi am terminat o carte care este a n-a in ultimii ani care nu avea nici dialoguri si nici poze. O carte ,,plictisitoare” care ma invata ca ce cred eu despre realitate, s-ar putea sa nu fie chiar asa si nici ce crezi tu despre realitatea ta, sa nu fie valabil. N-ai inteles nimic, nu? Cartea era despre descoperirile stiintifice din ultimul secol care atesta, clar, ca realitatea este aia pe care tu, eu, noi, fiecare o crede. PIna acolo, mai inveti si ca esti, ai puterea, autorul propriei realitati. Convingerile tale, cele mai adevarate si de multe ori inconstiente, daca le schimbi,  iti vor schimba viata!

Cum am ajuns eu sa citesc asemenea carti si sa ma uit la documentare? Intr-o zi, m-am trezit, ca vreau mai mult de la viata, ca pot mai mult, si intr-o zi am vazut un documentar despre ,,fa munca, in viata, aia care iti place”, si m-a apucat disperarea ca eu nu stiu ce sa fac, ca nu stiu ce talent si daca am. Si intr-o zi am citit o fraza dintr-o carte tot fara poze si fara dialoguri: ,,gindurile si faptele dumneavoastra vor influenta vietile copiilor dumneavoastra” – am luat foc instantaneu! De atunci am hotarit sa fac ce-mi sta mie in puteri, si ce voi fi lasata de Dumnezeu, sa nu las o ,,mostenire” prea grea copiilor. 

1150847_232273770254596_1459564102_nAtunci nu stiam ca, din dorinta in dorinta, mi-am atras in viata articole si carti care sa-mi raspunda la intrebari. Acum stiu ca vibratiile (emotiilor si vorbelor) pe care le emiti se intorc la tine, mai devreme sau mai tirziu, intr-o forma similara. Acum stiu ca cea mai putrenica emotie din Univers este emotia Iubirii, acum stiu ca cea mai inalta vibratie din Univers este vibratia Iubirii. Iubirea mea era pentru viata si credinta de neclintit ca trebuie si poate fii frumoasa si minunata.

Cum sa ,,poti deveni orice”?

Intii inveti ca in Tine exista scinteia DIvina (eu multa vreme i-am zis energia atomului – nu sunt departe de adevar). Pe urma inveti cum e cu Legea Atractiei si cu Energia Universala (ca sa nu zici ca-ti spun basme de adormit copii). In traducere simpla este ce am scris mai sus cu vibratiile. Iei pe urma o foaie de hirtie si scri toate lucrurile pe care iti place sa le faci. Scri tot pina iti descoperi ce talent ai, ce pasiune te-ar face sa nu consideri ca ai muncii daca ar trebui sa faci si pentru altii. Apoi iti scri un Vis, o afacere, un Scop care ar insemna ,,munca” ta sau drumul pina la el l-ai parcurge ,,muncind” ce-ti place tie mai mult. Si in tot acest timp fii fericit si multumeste sincer pentru tot ce ai pina acum in viata (zile, dimineti, acoperis, copii, vedere, umblet, EXISTENTA)! 

In traducere stiintifica (citeva rinduri din citirile mele): ,,Sentimentele care isi au centru in inima, au efect si schimba cimpul magnetic, al inimii noastre. Aceste cimpuri transforma materia din care este facuta lumea inconjuratoare. Stiinta ne arata ca daca schimbi cimpul in care se afla un atom, atomul se schimba odata cu el. Cind avem sentimente, noi schimbam cimpul care conecteaza toate lucrurile. Astfel noi modificam realitatea noastra fizica in moduri care par miraculoase. Ce ar fi daca cu fiecare gind, pe care il ai, iti creezi prezentul si viitorul? Schimbind modul de gindire noi posibilitati se arata. Deci aleg gindurile si emotiile benefice mie.” Ce incerc eu sa-ti spun (in afara de a te face curios sa citesti mai mult) este ca dupa ce iti gasesti un talent, iti fixezi un scop (care poate fi modificat ulterior), intre timp incerci sa-ti schimbi cite ceva in gindire, citesti despre puterea gindului tau (anticii spuneau ca este cea mai puternica forta din Univers), vei observa ca incepi sa atragi idei noi, oameni, articole, filme, evenimente care sa te ajute sa-ti implinesti Scopul. 

,,Dacă vrei să duci o viaţă fericită, ancoreaz-o de un scop, nu de oameni sau de obiecte. – Albert Einstein”

,,Fa primul pas cu incredere. Nu trebuie sa vezi intreaga scara. Pur si simplu, paseste. – M.L. King” 

Iubire in suflet, iti doresc, oricine ai fi!

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Afacere, Blog, Motivatie. Bookmark the permalink.

2 Responses to Implineste-ti Visul

  1. mirela says:

    nu stiu ce-ai avut cind ai scris articolul asta.cam incilcit – n-am prea inteles mare lucru.sau poate eu am ceva si nu inteleg – nici asta nu e exclus.oricum iti doresc tot inainte!

    • Luiza-Maria says:

      As vrea punctual sa-mi spui ce nu ai inteles. Daca se poate fraza cu fraza. Am concis pentru ca altfel ar fi iesit un roman cu multe pagini. Este foarte mult de citit pina am ajuns aici DAR eu am vrut doar sa atrag atentia asupra faptului ca fizica s-a ,,rescris” si ca expresii de genul: ,,nu are nici o logica”, nu pot sa fac asa”, ,,nu are voie sa faca asa” … nu-si mai au rostul pentru ca adevarul este altul.
      Sau mai rau: ,,ce-o vrea Dumnezeu”, asa mi-a fost dat”, doar Dumnezeu stie” … etc. iar nu mai sunt adevarate cita vreme Divinul este in noi si avem puterea sa ne aducem in viata ce vrem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *