La multi ani MARIE!

La multi ani MARIE!

Munca in echipa poza

La multi ani Marie, oriunde ai fii!

La multi ani Marie, oricine ai fii!

La multi ani in iubire si cu iubire in suflete si binecuvintati toti care va serbati numele de Sfinta Marie si toti care sunteti dragi lor!

 

La multi ani!

La multi ani TUTUROR!

La multi ani oameni care avem menirea de a fii fericiti!

La multi ani oameni care avem scinteia Divina in noi pentru ca cel care a creat universul ne-a iubit atit de tare incit ne-a dat puteri nebanuite!

La multi ani oameni care avem puterea, liberul arbitru, sa ALEGEM sa ne facem viata asa cum vrem, chiar daca stim sau nu acest lucru, viata ne da intotdeauna dupa cum gindim!

La multi ani MARIE, cea care ne aduci aminte cit de puternica este o femeie si cit de oameni si slabi in acelasi timp suntem cu totii!

 La multi ani MARIE care ne amintesti sa ne si odihnim din goana noastra ,,cea de toate zilele”!

 La multi ani voua care stiti si care nu stiti ca: ,,Toate vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară”, adica ,,Viata – este un joc cu bumeranguri. Gandurile, faptele si cuvintele noastre, se vor intoarce catre noi mai devreme sau mai tarziu, cu o acuratete naucitoare!”

 Adu-ti aminte ca daca azi esti nefericit si ai indoieli sau astepti ceva … ,,miine” vei trai aceleasi emotii pentru ca Dumnezeu (viata) ne da intotdeauna ce-i cerem, ce gindim, ce traim!

,,Conform legilor aerodinamicii, bondarul nu ar trebui sa poata sa zboare. Dar bondarul nu stie asta si continua sa zboare. ! ! !”

La multi ani IUBIREA mea (nu-ti serbezi azi numele dar poti serba Iubirea)!

Iubire in suflet!

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *