Inceput

E soare!

A venit primavara. A inceput anul. Care an? Anul cu viata. Eu asa vad zilele cu soare si flori si cer senin care sunt printre DSCN0082 - Copyprimele in an. Ne trezim si unii dintre noi ca incepem un alt an. De fapt asta se intampla in fiecare primavara dar avand cate ceva de facut sau de urmarit uitam sa ne ascultam simtamintele.

De cand se anuntau zilele ghioceilor am primit un dar minunat.  Un dar pe care aproape ca uitasem cat de tare mi l-am dorit. Darul a venit de la familia mea minunata si este aparatul cu care am ,,prins” in zi de duminica ,,fulgii” de zapada ai primaverii care si-au propus sa rupa crengile copacilor cu bogatia lor. Copacii sunt ,,ninsi” cu atatea flori incat par cocosati. Sunt sigura ca nu e asta prima primavara in care ei arata asa. Faptul ca eu acum ma minunez este doar o intamplare… sau nu. Tot invat in ultima vreme ca intamplarea nu exista si ca tot ce se intampla are… un suport. Intotdeauna se intampla lucuri care trebuie sa se intample. Lucrurile se intampla pentru ca au fost ,,programate” sa se intample. Emotiile, vibratiile emotiilor, programeaza intamplarile. Daca mai crezi ca nu are niciun sens, doar te amagesti. Cea mai mare parte din viata nu mi-au placut frazele lungi in care cuvintele par ca ,,scoase din cutie”. Acum am inceput sa le scot eu din cutie. Este si asta un inceput.

In ultimele zile am vizionat niste clipuri  care vine sa confirme si sa-mi clarifice tot ce inDSCN0075 - Copyvat si traiesc de ceva vreme incoace. Cineva care imi spune si demonstreaza ca  viata pe care o am am gandit-o, am simtit-o (am programat-o) si am atras-o. Tot mai multe ,,stiinte” cauta drumuri care duc de la mintea noastra la sanatatea si viata noastra. Cand vrei sa vezi frumusetea si gingasia florilor care rad in soare si sufletul ti se umple de parfumul lor, nu poti sa negi faptul ca energia ta urca putin. Cand asculti o melodie care-ti mangaie auzul si inima apare si o stare de mai bine. De ce ne gandim atat de putin sau superficial la lucrurile astea? Pentru ca nu se vad? Sau poate ca nu se pot desena in tabele si planuri la care sa calculam si eficienta? Atunci cand vrei sa-ti fie mai bine, de ce e atat de greu sa te gandesti sa vezi si partea plina a paharului?

Si ca la inceput de an si primavara niste desene animate mi-au adus aminte de ,,duhul” din lampa lui Aladin care implineste orice porunca. De ce n-am incerca si noi sa poruncim vietii ce sa ne implineasca? Da, e de invatat si de pus in practica o gandire cu care nu am fost invatati dar… Doamne, cat merita! Zile fara emotii, cand nu crezi ca este posibil, un dar dorit  pentru care nu misti un deget, o vorba frumoasa de acolo unde era gol pana acum, nu-i mult de vazut dar poate insemna enorm pentru fericirea cuiva.

DSCN0083 - Copy

 

 

 

 

 

 

DSCN0085

 

 

 

 

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *