IV Viata de Calitate – Eu

945079_263183230487975_318102760_n

 

 

Am intalnit dezamagiti care mi-au spus ca nu-i corect sa le creez oamenilor iluzii. Privind prin prizma ghetii de deasupra apei asa este doar ca a venit vremea ca noi oamenii sa mai invatam cate ceva.

 

 

 

Cel mai mare secret al lumii constă în aceea că spiritul viu – spirit din spiritul lui Dumnezeu – sălăşluieşte în interiorul omului. – Joseph Murphy

alma

Mi-au placut aceste vorbe si am cautat sa mi le explic. Cu ce mai stiam si ce am mai invatat am pus cap la cap si am ajuns sa cred asa ceva. Se stie ca „energia nu se distruge doar se transforma”. Inca de la inceputul secolului trecut s-au facut experimente in acest sens.
S-au cantarit pacienţi bolnavi în fază terminală pentru a observa dacă părăsirea sufletului în momentul morţii are vreun impact asupra greutăţii corporale. In momentul morţii greutatea corporală a fiecărui subiect uman, a scăzut invariabil cu x grame. Nu a contat ca pacientii aveau 55 sau 120 de kg. Sufletul sau ,,ceva” este conservat la moarte sub forma unei energii in numar de y waţi, chiar dacă trupul este distrus. Această energie nu dispare la moarte, ci ,,călătoreşte” dintr-o lume în alta, făcând astfel ,,nemuritoare” esenţa fiecărui om. Sincera sa fiu, deocamdata nu ma intereseaza aceasta nemurire, mai mult ma intereseaza sa vad, sa aud si sa fiu cat mai fericita in aceasta viata. Totusi ma gandesc serios la faptul ca Scanteia Divina este in fiecare dintre noi si in mine. Dintr-o data incepe pretuirea de Sine si increderea sa creasca. Incep sa cred ca merit si pot sa-mi implinesc visurile. Eu cred ca nu-i putin!

4395652_orig

Din cartile lui Gregg Braden am aflat ca pana la momentul lui 2012, omenirea si-a dezvoltat tehnologia exterioara si nu a fost putin lucru. De la momentul 2012 acum urmeaza sa invatam ca exista si putem sa ne dezvoltam tehnologia interioara. Urmeaza sa ne dezvoltam puterea de a transpune posibilitatile mintii noastre in realitatea ce ne inconjoara. Asta dupa ce invatam ca fiecare om este facut ,,dupa chipul si asemanarea” Domnului, ca in fiecare Om exista Scanteia Divina si deci fiecare om merita sa viseze si poate sa-si implineasca visele.
Este nevoie de schimbare in modul in care ne percepem pe noi insine, adica o schimbare a convingerilor noatre pe care ni le-am format in ani, zeci, sute de ani.
Mai sunt multe de spus si despre posibilitatile cu care suntem inzestrati la nastere. Cu aceste posibilitati putem muncii fericiti si sa dam si altora din prea plinul nostru, aducandu-ne astfel prosperitatea si implinirea. Dupa ce vei trai fericirea de a-ti descoperii talentul vei afla ca muncind cu talentul tau nu vei mai considera munca o corvoada ci o placere. Lucrand cate putin in fiecare zi cu talentul tau te apropii cate putin de implinirea visului tau.

Toți suntem genii. Însă dacă judecăm un pește după abilitatea sa de a se urca în copaci, el va trăi toată viața cu impresia că nu este deștept. – Albert Einstein

 

Pe curand!

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Blog, Mesaje, Motivatie, Sanatate. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *