Iubeste viata

 

44737_212456128923844_1770334726_n

Fericirea! Iubirea! Dorul de duca! Dorul de ceva frumos si convingerea ca frumosul exista! GIndul ca si tu poti face ceva minunat in viata asta! Emotiile astea si fiori astia ii traiesti ascultind muzica sufletului tau! Ascultind muzica visezi, ascultind muzica iti vine cheful de dans. Ascultind muzica te calmezi, ascultind muzica te indragostesti, ascultind muzica te mai gindesti daca sa ierti, ascultind muzica iti trece somnul, ascultind … MUZICA!

Cum e posibil, niste sunete scoase dintr-o cutie rece si plina de metale si cauciuc si sticla  sa te faca sa traiesti asemena sentimente? Ar fi posibil daca nu ar exista vibratiile sunetului care sa ajunga la inima ta? Ar fi posibil daca nu ar fi in plaja de amplitudini pe care s-o suporti si pentru care ai fost ,,proiectat”? Nu, cu siguranta, nu!

https://www.youtube.com/watch?v=8Hhr_Uj3Dpg

Vibratia sunetului o recunoastem. Atractia pamintului nu ne deranjeaza dar stim ca exista. Ecoul stim ca exista datorita unor vibratii care se intorc. Un sunet emis de un scirtiit de doua metale ne face sa ne ,,zbirlim”.

Toate astea exista, dar cind e vorba de vibratia emotiei, de legea careia i se supune, atunci ai o problema. Atunci nu mai crezi ca vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară, Nu … nu pentru ca … tu crezi ca viata ta este ,,ceva” ce ai, merge inainte indiferent ce faci si n-o iubesti suficient de mult ca sa te intereseze si dupa ce legi ,,functioneaza”.

Nu incerc sa mai raspund la aceste intrebari. Asta seara mi-am trait fericirea, de a fi vorbit cu doua persoane speciale despre aceasta lege, in sunetele minunate ale melodiile pe care le-am presarat prin acest articol.

https://www.youtube.com/watch?v=tTQhSEder-4

 

Unui om i se poate lua totul, cu exceptia supremei libertati umane – aceea de a ne alege atitudinea in orice imprejurare, de a ne alege calea. – Viktor Frankl

https://www.youtube.com/watch?list=RD02tTQhSEder-4&v=o2SmTDOYCNM

Poza din articol am asociat-o de cum am vazut-o cu o atitudine. Daca iubesti viata si viata te va iubi, spunea cineva. Te va iubi si-ti va aduce si atitudinea si fericirea si iubirea si fiorii si emotiile si ce nu visezi. Toate astea daca intii IUBESTI viata!

https://www.youtube.com/watch?v=8Hhr_Uj3Dpg

Noapte buna!

 

 

 

 

 

 

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *