Iubirea este …

                 Ce este iubirea? Iubirea este tot ce exista, vazut si nevazut inclusiv iubitul pe care vrei sa-l ai si sentimentul de care nu ai avut parte…

1525199_397155043753723_828342753_n       Cine spune ca numai elevii trag chiulu’? M-am apucat sa invat la … engleza. Am umplut patul si ce mai era gol in jurul meu cu materiale si manuale si pixuri de mai multe colori si … m-am apucat sa scriu despre iubire! Nu prea s-a scris despre asa ceva, nu? M-am gasit eu acum…  

De ceva vreme incoace constat ca materialele cele mai cautate sunt cele care vorbesc despre iubire. Oamenii vor sa citeasca despre iubire, asteapta poezii, poze, proza despre iubire. Nu vreau sa fiu rea, sa spun ca cel mai mult asteapta barfele. Vreau sa vorbesc numai de cei care chiar cred in iubire. Vad desene, poze trucate, versuri facute mai mult sau mai putin bune, toate despre …iubire. In fapt, oamenii vorbesc despre dezamagiri in iubire, nepotriviri, parasiri, prieteni falsi, meschinarii, ipocrizii. Atunci cand mai dai de ceva ce aminteste de corectitutine, blandete, eventual gingasie … se vorbeste insa ca despre ceva cu totul diferit de … iubire. Se constata cu dezamagire ca lumea nu mai e ce a fost odata, ca timpurile sunt mai grele, ca sinceritatea si increderea au ajuns lucuri rare … Tot oamenii insa, atunci cand se simt raniti si neintelesi, prada deznadejdii … exclud iubirea din viata lor. O privesc ca pe ceva care daca ar exista, oricum este foarte rara.

In lumea ,,cea de toate zilele’’ iubirea nu este conceputa decat intre doi oameni de sex opus. Numai despre asa ceva se vrea a se afla lucruri. Iubirea care sa produca minuni, sa-l aduca pe x, sa-l indeparteze pe y de langa ,,aia’’ ca sa vina la mine, etc., etc. Mai e o varianta in care iubirea ar putea sa raspunda la ,,de ce a plecat?’’, ,,ce nu i-a placut?’’, ,,de ce nu mai este la fel ca acum n ani?’’. Toate astea au legatura cu iubirea, si numai astea…

Iubirea ar putea sa raspunda si miilor de intrebari pe care si le pun doi care au ajuns sau nu au ajuns intr-o relatie. Personal, de mica si pana mai ,,ieri’’ nu auzeam in jurul meu decat ca iubirile nu sunt decat in filme. Cele mai bune decizii pe care urma sa le iei tineau cont doar de asta. Deci, daca vrei sa mai ai cu cine discuta ceva, trebuie sa intelegi iubirea ca mai sus: iubirea raspunzatoare de tot dar niciodata de inteles.

984113_723106354419502_5769851731089970193_nCred ca cel mai bun lucru pe care l-am facut in viata a fost ca m-am opus curentului, si nu numai acestuia. Nu numai ca nu am crezut, dar am vrut si sa vad, sa stiu, sa aud de ce nu poate fi altfel. Am ascultat multe pareri, am citit multe dar se pare ca intuitia mea a fost cea care m-a ghidat de am ajuns pana aici. Eu fac parte din categoria celor care nu inteleg prea multe din sfaturi. Stiu ca nu sunt printre putini.

Mi-a fost necesara, in afara de imensa dragoste de viata, care este esentiala, o boala. Daca nu constientizezi ca lumea ar fi pierit daca ar fi depins de medicina alopata… intri in sistemul sanitar. Am vazut ca de cele mai multe ori, degeaba spui unui bolnav, despre medicina alternativa pentru ca dai de ,,asa face toata lumea, eu nu fac altfel, ce-s mai destept?”. Em ales orice in afara de alopata. Am reusit cu medicina alternativa, cu ceaiuri si cataplasme de ,,buruieni’’ … leacuri ,,babesti’’! Intre timp imi puneam si eu aceleasi intrebari despre iubire ca si toata lumea.

Mi s-a reprosat ca ,,pe tine credinta te-a vindecat”. Am vrut sa aflu cum s-ar fi putut asa ceva. Am ajuns la alimentatie, suplimente naturale si la echilibru acizi-baze in organism. Acest echilibru ca si drumul emotiilor sunt ceva ce nu se vrea a fi invatat – sunt interese mari in joc. Am inteles destul de bine importanta a ceea ce inghitim. Totusi lucrurile nu pareau ca se rezolva decat in salturi. Boala revenea. Pe masura ce experimentam si citeam ce-mi iesea in cale din domeniu, reiesea clar ca mai e ,,ceva’’. Intre timp imi puneam si eu aceleasi intrebari despre iubire ca si toata lumea.

Am ajuns la ,,diagnosticarea karmei”, emotii … ce sunt emotiile (am vrut sa vizualizez, nu sa ,,inghit” definitii)? Am ajuns la cateva articole (de pe net, documentare pe Youyube) din fizica cuantica. Am ajuns la cartile si documentarele lui Gregg Braden.  

Insir astea pentru cei care sunt ca mine si se intreaba: ce sa fac atunci cand mi se spune sa tac, cand mi se spune sa meditez, cand mi se spune sa vorbesc cu mine, la ce sa ma gandesc?. Eu nu stiu ce-I aia meditatie si cand vorbesc cu mine vorbesc despre ce sa ma intreb? Daca nu-mi spune nimeni la ce sa ma gandesc, de unde sa stiu? Intre timp imi puneam si eu aceleasi intrebari despre iubire ca si toata lumea.

how-to-use-the-law-of-attraction-Din toate astea si din citate ale inteleptilor am dedus ca Scanteia Divina este in fiecare om (am aflat de Campul Cuantic – Matricea Divina), acest lucru a fost ascuns de biserica de prin anii 300. Am aflat ca s-a cantarit si ca sufletul care iese din om atunci cand moare … are greutate! Deci acel suflet poate fi chiar Scanteia Divina. Asa, numai asa mi-am castigat increderea in mine. Numai gandind asa, treptat, treptat am prins curaj … sa vorbesc cu oamenii si sa nu ii mai consider pe toti din jurul meu mai destepti.

Am citit mult pana sa descopar ,,de ce trebuie eu sa-mi stabilesc un scop?. De ce trebuie sa ma dezvolt? Nu-i usor sa stai cu ,,fata la perete, sa meditezi” si sa nu stii ca poti sa-ti permiti sa visezi ,,orice” si ca doar drumul pana la ,,orice” trebuie sa-l afli – dar el exista. Intre timp imi puneam si eu aceleasi intrebari despre iubire ca si toata lumea.

cercuri Din ultimele carti am aflat ca pentru momentul 2012 multe directii au ajuns in haos, urmand sa se instaureze ordinea dupa 2012. Haosul care este produs de milenii de dezvoltarea tehnologiei exterioare, va fi inlocuit (am citit si cred) de dezvoltarea ,,tehnologiei” interioare care a inceput de ceva vreme. Asa se intampla si cu biserica, cu medicina, cu aproape tot. Descoperirile fizicii cunatice (s-a descoperit ca unda emotiei de iubire ia aceeasi forma cu a ADN-ului, rezultand sanatate, cea a fricii deformeaza ADN-ul … si altele) au inceput chiar cu putin inainte de 1900, medicina nu si-a adaptat cunostintele. Medicina alopata este deficitara pentru ca trateaza omul dupa aceeasi fizica mecanica – omul este atat cat se vede. Cand am auzit ca Dumnezeu este iubire, n-am inteles absolut nimic. Am inteles asta dupa ce am aflat de vibratiile emotiilor de iubire si ce fac le in organism si in viata noastra. Am inteles ca sunt doua mari categorii de emotii in univers: emotiile ce deriva din iubire si cele ce deriva din frica. Dupa ce am aflat cum functioneaza Legea Atractiei am aflat de ce iubirea a luat fetele pe care le-a avut in viata mea. 

doi

,,Dacă îţi doreşti iubire trebuie să emiţi iubire.

Toate vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară.

–  Louise L. Hay’’

Ce este iubirea? Iubirea este tot ce exista, vazut si nevazut inclusiv iubitul pe care vrei sa-l ai si sentimentul de care nu ai avut parte…

Gandind mereu cu Legea Atractiei Universale (Legea Rezonantei, etc.) in suflet si urmarind semnele exterioare, bifand realizarile mele cu mine si scopurile implinite, am reusit sa-mi intorc cu atevarat fata ,,la perete’’ si sa nu mai ascult despre lupta pe care o duc oamenii.

Multi vorbesc fara sa gandeasca despre … gandire pozitiva, bunatate, etc. Cei mai multi nu stiu ca nu sunt doar vorbe ci sunt rezultatul unor fenomene ce se supun unor Legi, eu le spun Divine dar ele sunt universale.

Pe curand!

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Blog, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *