New Life

Se pare ca si New Life ca si calciu imi aduc puteri si mai ales inceputuri NOI (baietii mei deja m-ar intreba: cite inceputuri vechi cunosti?).
Doar am inceput sa scriu despre acest minunat produs si am avut un sfirsit de saptamina asa cum nu am mai avut niciodata. A fost unul plin, in care am facut ce iubesc eu foarte mult: CaliVita. Am preluat expresia asta pentru ca mi-e draga. Am vorbit mult despre viata CaliVita, am ascultat mult, am avut bucuria sa vad ca unul din materialele mele era prezentat unor calivitieni. Am stat intr-un mediu in care oamenii sunt binedispusi si mai ales binevoitori. Am avut parte si de citeva indicatii venite de la o doamna care este mereu linga noi cu sufletul dar si sa ne invete din experienta acumulata si din ideile mai noi pe care le are.
Si pentru ca eram la capitolul New Life, l-am prezentat inca o data. Am mai vorbit inca o data de minunatele lui ingrediente ca si de beneficiile pe care le aduce.
Pa, pe curind!

07.01.2011

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *