2011 cu New Life

La multi ani 2011! Bine ai venit si sa ne aduci New Life!
Pentru necunoscatori, New Life Multivitamin este denumirea unui supliment alimentar (substante active extrase din natura, naturale 100%) CaliVita.
Din primele zile dupa afilierea mea, am inceput sa studiez produsele. Sunt grupate pe categorii. Mi-am dat seama foarte repede ca aceasta grupare are drept scop gasirea lor mai repede si asta pentru ca avind la baza principii de viata, naturiste, fiecare supliment are rol mult mai vast decit cele citeva indicatii care se dau. Deci citind aceasta lista de produse am ajuns la New Life Multivitamin incadrat la suplimente pentru viitoare mamici. Cum nu-mi place sa fiu exclusa din start de undeva si nu mai sunt viitoare mamica sunt doar mamica, am inceput sa-l studiez. Este un supliment minune (la fel ca celelalte) care de atunci nu mai lipseste din casa mea, a familiei mele si spre fericirea mea a colaboratoarelor mele (inclusiv colaboratori).
Dar … probabil nu degeaba mi-a sarit in ochi. Titlul acesta pentru mine, inseamna mai mult decit un flacon cu suplimente alimentare. Inseamna din multe puncte de vedere inceputuri. Cum se spune: azi este prima zi din restul zilelor tale.
Am fost simbata la un seminar unde ne-a vorbit ,,Profesorul de fericire” despre puterea din noi de a ne gasi drumul, fericirea, implinirea. Toate nu sunt limitate decit de limita gindului nostru. Gindim ,,pina la” … pina la … suntem fericiti, impliniti, bogati, sanatosi.
Plecind de aici: ,,iei New Life, esti gravida?” Am ramas, ca de fiecare data, muta. Nu e prima oara cind sunt intrebata, dar tocmai ni se vorbise despre limite. Poate nu sunt studiate indeajuns, dar substantele active extrase  din ,,mama natura” – legume, fructe, plante medicinale, alge, peste, etc) vibreaza in rezonanta cu organismul nostru care este tot viu, este un tot. Nu cred ca poti vorbi de limite in directiile pe care le iau substantele active in organism. In traducere: ma doare degetul mic de la piciorul sting da-mi o pastila pentru el sau da-mi un supliment pentru el (o plantuta). De foarta multa vreme s-a demontat ideea ca o femeie gravida trebuie sa manince pentru doi. Nu cred ca un obez se gindeste sa manince mult doar pentru faptul ca trebuie sa-si hraneasca corpul lui care este mai mare. Si oricum nu li se indica asa ceva obezilor.
Probabil ,,flaconul” cu New Life l-am inceput de ceva vreme dar inca ma mai minunez de efectele lui. La cumpana dintre ani (asa se spune) nu am avut nici o cumpana. Am intrat in 2011 cu liniste in suflet (chiar daca mai sunt asperitati citeodata), impacata cu mine si cu dorintele mele. Am intrat in 2011 fericita ca simt iubirea ,,Celui de sus” si si a celor dragi mie si fericita ca in ,,New Life” a mea ii am alaturi.
Pa, pe curind!

13.01.2011

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *