Oscilatii …

Nu este vorba de indecizii!
Este un bilant al lui 2010. Un bilant in care ar fi citeva puncte de mentionat, unele situate la cote maxime, altele situate la cote minime, cu o diferenta intre cele doua cote … uriasa. Mi-a venit putin mai bine cind, intimplator, am citit ceva dintr-un horoscop in care scria ca se vor mai linisti apele. Ar fi cazul. Daca din experiente si socuri inveti si ,,cresti”, ar trebui sa am ceva peste ,,2 metri” … ca sa fiu blinda in exprimare.
De fapt, Universul inseamna vibratii (asta am citit). De ce nu ar intra in vibratii si ,,linia” intimplarilor din vietile noastre?
Si daca ma stringi cu usa, cu toate cotele (pe care nici dusmanilor nu le doresc) minime petrecute, nu pot sa spun ca nu mi-a placut 2010, doar ca inca mai sunt putin socata (alt termen nu am gasit).
In 2010 am luat in serios povestea cu scrierea viselor si mai ales cu bifarea celor implinite. Si daca pina acum nu am terminat lista cu visele pentru 2011, din lene, am bifat surprinzator de multe visele implinite. Nu sunt putine si mai ales nu sunt lipsite de importanta.
Am petrecut un Craciun minunat cu ai mei, cu lacrimi multe de durerea pierderii unui OM si cu imina batind de fericire linga copii mei. Chiar sfirsitul lui 2010 a fost oscilant. Acum sunt undeva spre plutire, daca nu as fi putin obosita poate ca as sti si pe unde sunt. Am multe urari in minte dar o sa zic si eu ce zice toata lumea (de obicei nu fac asta):
LA  MULTI ANI !

30.12.2010

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *