Ţi-am spus azi că te iubesc?

fata seara pe plaja

 

 Ţi-am spus şi azi că te iubesc?   –  Angelina Nădejde

De nu ţi-am spus, îţi spune vântul

Căci am vorbit cu el aseară

Dacă te vede trist cu gândul

Să îţi şoptească fluierând

Că-mi este dor şi în curând

La tine voi veni nălucă

Cutreierând păduri şi văi

Să rătăcesc în ochii tăi!

,,Azi” mi-au rasunat in urechi iar aceste versuri. De cind le-am citit prima oara, mi-au ramas undeva, intr-un ,,colt” de suflet, si imi sunt un balsam atunci cind mi le amintesc. Cred ca m-am nascut in mijlocul lucrurile romanatice. Dintr-o prea mare grija sa nu fiu interpretata in vreun fel, nu stiu nici eu de unde atita grija, ma surprind uneori aspra. Am fost blinda in exprimare dar asa devin. CInd imi permit sa fiu romantica, am grija sa nu se prea vada, dar … uite, dau de citeva versuri si o poza si … revin la cea care sunt de fapt. Acum de cind traiesc in aceasta lege, ca la orice inceput exista si ceva exgerari in ideea in care chiar si in ochii mei, ascund uneori ce simt. A nu se interpreta ca ma mint, nu, dar nu-mi dau ragazul sa gindesc prea mult la suparari. Incercind sa le evit, par a fii insensibila. Asa se face ca atunci cind aveam oarece motive sa ma supar, nu am facut-o incercind sa imi indrept gindurile spre lucrurile pe care mi le doresc si spre care sa-mi directionez emotiile. Mai mult, imi ocup timp cit se poate de mult cu asa numitele ,,exercitii de fericire”: multumesc Domnului pntru fiecare lucru pe care il am si pentru fiecare bucurie pe care o am.

Din cind in cind, si daca vreau si daca nu, iau o pauza de gindire. Sa nu rizi! O sa-mi spui ca sunt deja in pauza. Nu incerc sa te contrazic, nu-i frumos. Ideea este ca mi-a reusit. Nedorindu-mi nimic, emotiile bucuriilor exprimate se reintorc, aducind cu ele alte motive pentru care iar sa emit emotiile bucuriilor. Ce mi-a reusit? ,,Ieri” am facut pauza de gindire si ,,azi”, am vorbit cu doua prietene dragi. Doua suflete cu care am rezonat suficient pentru a ne cunoste dar acum legea atractiei mi le-a adus in intimpinarea implinirii scopului meu.

,,Ţi-am spus şi azi că te iubesc?”, imi vin in minte, si de data asta le adresez Domnului pentru inca o zi de 25 septembrie cum nu se poate mai fericita. Anul trecut in aceeasi zi mi-am jurat sa nu ma mai las suparata vreodata de ceva sau cineva. Anul asta in aceasi zi mi-am facut o prietena si ea m-a intrebat: ,,reusesti, cum reusesti?” Incerc sa zimbesc dar drumul nu-i tocmai usor, sau … nu a fost. Daca ai in minte tot timpul ca ,,vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară”, nu-ti mai permiti sa te superi sau sa te simti jignit, sau nedreptatit, sau … Cind iti trece prin minte ca aceleasi stari le-ai putea trai in viitor cauzate de evenimente in care posibil sa fie implicati copii tai, reusesti! CInd sti ca unele suparari ar putea sa-ti vina din vesti legate de copii, chiar te gindesti serios daca ACUM e un moment in care merita sa te superi. Anul asta in dimineata zilei am avut initial sentimentul acela de ,,nu-mi place ce fac”, ,,nu ma duc”, ,,da de ce” … in traducere o nespusa ,,placere” de a face ce ,,trebuie”. Eram la munca. Dar chiar trebuia ,,s-o iau din loc”. Am intrat, cu prietena cea noua, intr-o discutie fugara despre Legea Atractiei, despre minunile pe care le poate face constientizarea ei. Am schitat citeva ginduri cu care ar trebui sa ne incepem si sa terminam ziua si mai ales mi-am pus tot sufletul in cuvintele pe care le rosteam pentru ca simteam ca e mare nevoie sa fie intelese si imi doream ca ele sa lase o dira de bine in urma lor.

 

969179_389296124512987_1760487295_n  ,,Ţi-am spus şi azi că te iubesc?”    

 

Spre seara am primit un telefon care imi anunta o mare fericire: telul meu, scopul meu acela de a invata oamenii ca pot sa fie fericiti, cum sa devina fericiti, invatind Legea Atractiei, cunoscindu-se pe Sine si obtinind increderea in Sine, constientizindu-si si folosindu-si puterile, … este atins! Legea atractiei, cimpul cuantic, energia universala, sanatatea si fericirea printre emotii … echilibru acizi – baze … am reusit sa le ordonez in asa fel incit ,,cineva” mi-a spus ca i-a fost mult mai bine, ca a simtit mult ,,bine” si ca insasi atmosfera locului a fost putin alta. Bucuria pe care am simtit-o putea fi asemuita doar cu bucuria de a avea in aceasi seara amindoi copii linga mine si nepotica rizind dupa o perioada mai ,,rea” datorita unei raceli. A fost o zi minunata, care nu este chiar singura. Tot mai des in ultimul timp vad rezultatele promise de constientizarea legii atractiei si folosirea puterilor cu care am fost inzestrati. Voi incheia cu o surpriza pe care am avut-o, nu de mult, un citat din Biblie: ,,Din cuvintele tale te vei indrepta si din cuvintele tale te vei osindi” (Matei, 12.37)” Ar fi trebuit ca BIserica sa ne spuna mai des ca avem aceasta putere si nu sa ne ameninte cu iadul si pacatele si tot felul de ,,alte alea”! Cind cineva cunoste puterea cuvintelor (in principal a emotiilor din spatele cuvintelor), are mare grija in conversatiile lui. Va stii sa-si observe reactiile vorbelor pe care le arunca si sa fie constient ca nu se vor intoarce altele mai bune sau mai rele. Nu am vorbit aici de ,,lipitul” de sufletul meu dar … mai am timp. 

Ţi-am spus şi azi că te iubesc?

 

 

 

 

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *