Iubirea de Sine – egoism?

 

577611_272197459590381_1895044612_n

       Ai incercat sentimentul ca ceilalti nu te iubesc asa cum meriti?  Ca orice ai face nu ti se raspunde la fel?

…  Asta e pentru ca nu te iubesti pe Tine. Nu iti iubesti Divinul din TIne!

Daca nu poti emite si simti iubire pentru tine, nu poti emite si simti iubire pentru si de la nimeni. Acolo unde nu e iubire, totul este secat, exista durere si suferinta, exista o sete continua de a fi apreciat, exista o nemultumire si nefericire eterna si … exista depresie.

La fel de valabila este afirmatia: Daca nu te iubesti pe tine, nici pe Dumnezeu nu il iubesti. Nu poti iubi oamenii, pe Dumnezeu, Creatia, Lumea, viata, animalele, daca nu te iubesti pe tine insuti.

– Daca nu poti spune NU sau cel putin NU ACUM, nimanui din teama de a nu fi dezamagit de tine sau de a nu te mai place ca persoana, atunci nu te iubesti pe tine!!!

– Daca nu iti oferi timpul si resursele necesare pentru a te rasfata cu lucrurile care iti plac si iti bucura inima, atunci nu te iubesti pe tine.

– Daca esti nesigur mereu si cauti mereu confirmare din partea altora pentru a stii ca ceea ce faci faci bine, nu te iubesti pe tine.

– Daca tot ce spun altii despre tine negativ tu iei de bun fara ca macar sa ai gandul ca nu e adevarat, ca poate ai gresit dar esti un om bun, e clar ca nu te iubesti pe tine.

– Daca te simti zilnic, suparat, irascibil, depresiv, plictisit, neiubit, privat de afectiune si atentie, daca astepti ca toata sustinerea si iubirea sa vina din exterior,

– Daca spui mereu: ” eu traiesc pentru copii”, atunci NU TE IUBESTI PE TINE.

Inca ma mai surprinde cind mi se reproseaza ca iubindu-ma devin egoista. Se confunda dreptul de a NU face ce nu vrei cu egoismul. Dar …

fata seara pe plaja

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar – Peter O’Toole

Eu am inteles din: ,,Cel mai mare secret al lumii constă în aceea că spiritul viu – spirit din spiritul lui Dumnezeu – sălăşluieşte în interiorul omului.Joseph Murphy” ca pe Dumnezeul din mine nu pot decit sa-l iubesc, si sa am grija ce-mi doresc de aici in viata, pentru ca Dumnezeu merita tot ce-i mai bun! Si eu ma iubesc, pentru ca sunt facuta ,,dupa chipul si asemanarea Sa” si se zice ca Dumnezeu nu are timp de ciorne. Perfecta ne-perfecta, cind mai uit in oglinda am inceput sa imi placa mult mai mult ce vad. (Tinind cont de descoperirile fizicii cuantice, Cimpul cuantic este in tot si in toate si in mine, daca nu poate fi numit Dumnezeu, atunci este facut de Dumnezeu. – asa mi l-am inchipuit eu pe Dumnezeu pentru a intelege mai usor)

Si am mai inteles din: Legea Atractiei – ,,Toate vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară. – Louise L. Hay” daca imi doresc armonie, fericire, iubire, prosperitate, implinire sufleteasca voi emite numai ginduri si emotii care sa aiba vibratiile celor enumerate.  Daca nu emit emotia iubirii pentru mine, nu am de unde s-o primesc. Si acestei Legi, care este dovedita si stiintific, pot sa-i spun si LIberul Arbitru, deci pot alege cum sa-mi creez destinul. Am puterea de a-mi atrage in viata ce-mi doresc, totul este sa invat cum, dar totul se invata.

Viata incepe sa aduca mai multe bucurii, oamenii din jur se schimba, problemele devin mai rezolvabile.  

Iubire in suflet si … IUBESTE-TE – om frumos cu scinteia Divina in TIne!

 

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *