O fericire nu vine niciodata singura

 

552971_377599062354159_1226933352_n

 

 

                  Azi (29 apr), am primit o veste minunata. Stiu ca tot folosesc cuvintul dar altfel nu pot sa-i spun. Este o veste din aceea pe care nu o astepti decit intr-un singur fel: ,,alb’’. (Am mai trecut prin asa ceva dar fiind mai mult decit personal nu am anuntat-o decit vag.) Nu m-am exprimat tocmai corect. Nu o astepti ,,intr-un fel’’, nu o astepti decit pe aceea pe care vrei s-o accepti ca singura valabila si viabila si, desi zici ca esti pregatit pentru orice, tu sti ca nu poate fi decit aia pentru care ai incercat si tot incercat sa te schimbi. Din incercari in incercari ne croim drumul catre ,,noi’’. Cineva azi mi-a aratat ca se poate, ca atunci cind constientizezi raul pe care l-ai gindit si pentru care ai intrat in suferinta, sa dai peste cap toate prevederile medicilor. Boala a venit in urma gindurilor noastre ,,logice’’ (logica facuta dea lungul anilor de …om): cineva m-a nedreptatit, m-a jignit, a vrut sa ma fure, etc. Ma simt furios, ma simt … cum s-ar simti orice om de bun simt. Emotiile astea acum s-au intors. Ce fac? Continui sa ma cred un oropsit al sortii? Continui sa ma vad o victima? Am vazut azi ca dupa ce ai cules ,,urzici’’, daca vrei poti sa incepi sa semeni ,,porumb’’. 

                  Pentru tine care inca nu ai inteles ce indrug eu aici, incerc inca o data sa-ti explic. Intr-o viata de om, am emis emotii cu vibratii dintre cele mai variate. Cele mai intense in timp si pe o durata mai mare si cu o frecventa joasa (a supararii si furiei si miniei etc.), conform Legilor Divine, au facut ca un organ fizic sa intre in suferinta. Cum?  In drumul lor, de la tine (sursa) catre infinit si inapoi la sursa, au rezonat cu alte emotii de aceasi frecventa si amplitudine.  S-a produs inevitabilul, organul fizic s-a imbolnavit si … au fost nevoiti doctorii sa intervina. Au facut si previziuni pentru un timp destul de indelungat. Dar …  Cum de ceva vreme, ,,omul’’ in cauza incepuse sa emita emotii de intelegere a Lumii, Creatorului si sa constientizeze Legile Divine, urmarea a fost … : ,,Doamna in toata viata mea am avut doar trei cazuri ca al Dumneavoastra!’’

                 Avem o problema in a accepta ceea ce nu vedem. Avem o problema in a accepta ceea ce nu este logic omului. ,,Pur si simplu nu se poate indrepta!” ,,Pur si simplu asa se intimpla mereu, va fi foarte greu. Toti spun asta.’’ Mai am exemple. Nici nu vreau sa ma gindesc cite.

              Citeam azi ca ,,iertarea, regretul, spusele … nu au legatura neeaparat cu Legea Atractiei (!?!) si ma intrebam, cam pe unde o bananai aceasta Lege de intervine numai la anumite vibratii si ce ,,pile’’ sa-ti pui sa-ti aduca fericire si prosperitate? Nu sunt rea … decit pe la suprafata si asta doar pentru faptul ca ,,omul’’ din mine uita si el, cind o ia in freza, cum ar trebui sa gindeasca si sa simta… asta e alta poveste.   Deci: daca ai semanat urzici, vrei cu tot dinadinsul sa culegi pina reusesti sa culegi porumb? Daca in viata ai semanat furie, minie, critica si din cind in cind cite un gest de tandrete, vrei sa culegi succes sau iubire?

Vrei sa culegi reactii Logice umane intr-un Univers nascut si guvernat de logica Divina?

Nu mai spun ca toate popoarele lumii sau mai bine zis inteleptii lor spun ca schimbarea incepe cu tine. Nu mai amintesc de emotiile emise care se reintorc … Mi-a placut un ,,gind” care imi recomanda sa ma ,,incalt’’ daca vreau sa nu-mi zgirii talpile si nu va fi nevoie sa pun covor in intreaga lume. 

,, …Ei vor culege ce au semãnat, mai precis, nimic !!!…
…Dacã nu culegi destulã dragoste în viata ta, cine a uitat s-o semene?
…Dacã nu te bucuri de toatã afectiunea pe care o doresti, cine a uitat s-o semene?
Nu poti culege ceva din inima altora dacã iubesti cu capul.
Observã ceea ce culegi si adu-ti aminte ce ai semãnat. … Inevitabil, vei gãsi cauza… ’’

383318_452259114851279_866295536_n

 

 

Sa sti ca nu numai ,,azi am primit o veste minunata’’. De ceva vreme culeg fericirea pe care am semanat-o putin cite putin de cind am aflat ca pot trai viata pe care o merita Dumnezeu, adica si eu. De cind mi-am propus in fiecare secunda a vietii sa fiu fericita si recunoscatoare pentru lucrurile minunate din viata mea, culeg in fiecare secunda a vietii mele fericirile semanate. Din popor se stie ca ,,un necaz nu vine niciodata singur’’. De ce nu a incercat nimeni sa verifice si sa lanseze zicalala: ,,o fericire nu vine niciodata singura’’?

Seamana semintele: ,,Iti multumesc Doamne ca sunt fericit ca exist!” ,,Iti multumesc Doamne ca am copii minunati” Si culeg: ,,Iti multumesc Doamne ca sunt fericita ca am asa copii!” ,,Iti multumesc Doamne ca sunt fericita ca iubesc ,,Iubirea’’ care a venit in viata mea!’’ Iti multumesc Doamne ca EXIST!

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje. Bookmark the permalink.

3 Responses to O fericire nu vine niciodata singura

 1. Interesant si de luat in seama…Nu poti culege ceva din inima altora daca iubesti cu capul…dar oare poti iubi cu capul? In fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu cu darurile cu care m-a binecuvantat,trei copii minunati si de curand,o frumoasa iubire impartasita imi stapaneste inima… Felicitari pentru fericire,felicitari pentru acest blog unde ar trebui sa poposeaca cat mai multi!

  • Luiza-Maria says:

   Noi doua probabil nu-i intelegem pe cei care iubesc cu capul, dar ei spun ca se poate. Din cautari in cautari am ajuns la aceasta fericire. Si daca m-am nascut mai timida si fricoasa decit orice alt om mi-a fost dat sa cunosc sau de care sa aud, acum scriu in acest blog in speranta ca Legea Atractiei in functiune sa ajute pe cei care au nevoie, pe cei care au inteles ca logica umana nu este Regina si cauta fericirea in viata care ne-a fost data pentru a o trai fericiti.
   In saptamina patimilor inca un om imi spune ca sunt pe drumul cel bun. Nu sti cita bucurie imi aduci. Iti multumesc din suflet si iti doresc Sarbatorile sa-ti fie fericite si sa-ti confirme bucuria care esti!

 2. Mariana says:

  ….o da,asa e, tu incerci sa ne conduci (sa ne iei de mana) pe drumul (calea) iubirii … minunat …!
  … intrebare – ce sa fac eu ca sa nu ma mai ratacesc, sa nu mai pierd asta din mine? Pt ca de mai multe ori, in etape diferite (situatii, varste) ale vietii mele, am „gasit” CALEA, dar, apoi, o Vreme, iar m-am ratacit … si m-a durut … si apoi, iar „mana aceea de sus”, prin fapte, prin vorbe, oameni (asa ca tine) iar m-au readus pe CALE … iar eu, curioasa, sau tematoare, sau uituca, o alta Vreme, iar, si … CUM sa pastrez flacara (scanteia) divina, in mine vie (aprinsa), mereu?!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *