Magnetul Iubirii

 

375050_370407586414166_1108123028_n

               Nimic nu este intimplator. Nu sunt intimplatoare nici relatiile, bune sau rele, lungi sau interesate. Nu este intimplator nici faptul ca suntem fericiti sau invidiosi, norocosi sau circotasi, bogati sau …

Cind iti e bine sau binisor, te mai gindesti ca esti norocos, dar cind dai din ghinion in ghinion,  incepi sa crezi, nu in intimplare ci, in ,,ceva’’ sau ,,cineva’’ care iti incurca itele. Daca nu este vinovat guvernul este seful, daca nu este vinovat vecinul este scoala si daca nici mama nici tata nu sunt vinovati … atunci ,,asta este soarta mea’’!

  •  ,,Viata – este un joc cu bumeranguri. Gandurile, faptele si cuvintele noastre, se vor intoarce catre noi mai devreme sau mai tarziu, cu o acuratete naucitoare’’ cum spune  Neale Donald Walsch.

  • ,,Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit’’ spune Buddha.

Nu cred ca este asa de greu sa-ti dai seama ca traiesti acum viata pe care ai gindit-o pina acum. Emotiile, gindurile  emise de tine, sunt vibratii care se intorc intotdeauna la sursa, adica la tine. Toate astea inseamna Legea Atractiei sau a Karmei sau a Bumerangului sau cauza – efect … este aceasi. Si daca iti mai aduc citeva argumente in acest sens, iti spun din experienta ca ai vrea sa ma impusti.

–   ,, Da, de ce, daca eu gindesc bine despre toti si stau in banca mea, si ajut pe cine pot, ala nu ma respecta si ala m-a dezamagit si ala care trebuia sa faca ,,asa’’ face altfel … ?’’

–  ,,Cum adica sa-l iubesc cind uite ce imi face?’’ …

Cunosti genul de probleme? Am trait o viata in ele si inca mai invat cum sa ies. Aceasta lege se manifesta fie ca vrem noi fie ca nu, chiar daca o intelegem chiar daca nu.

 Atragem din haosul numeroaselor posibilitati, pe acei oameni si acele evenimente care ni se potrivesc. Pur si simplu, vibratiile emise au rezonat cu altele de acelesi tip si acum au venit la sursa. Unii numesc asta magnet. Spune-i legii astia cum vrei dar mecanismul este acelasi. Nu este usor sa intelegi ca atragi din haos pentru ca nu este cunoscut, ce inseamna, ca Universul a fost facut cu trecut, present si viitor, dar asta nu inseamna ca legile dupa care functioneaza nu sunt adevarate. Daca totul a fost facut odata, normal ca tot ce a fost, si tot ce va fi, ESTE deja si eu doar imi atrag ce vreau  (constient) sau la intimplare (cind nu cunosc decit legile logicii umane).

 ,,Dacă îţi doreşti iubire trebuie să emiţi iubire. Toate vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară.’’ – Luise Hay

 ,, Forta cu care atragem face ca doar unii oameni si anumite evenimente sa fie atrase de noi (vibratii care rezoneaza cu ale nostre si impreuna vin la sursa). Aceasta forta este magnetul inimii noastre. Fiecare om care ne cauta este atras de ceva la noi. Forta de atractie de data aceasta este in afara oricaror conveniente, nu tine cont de virsta, loc, timp, educatie si stare materiala. Ceea ce atragem arata ce este in interiorul nostrum  (pentru ca emitem emotii si ginduri).

Asta nu inseamna ca fiecare om sau eveniment seamana cu noi. Cu fiecare gind si sentiment cu care vrem sa refuzam sau sa condamnam pe cineva, magnetul din noi atrage mai tare asa ceva (emotiile de orice fel se intorc la sursa).  ‘Sa urasti e ca si cum ai bea otrava, dorind ca inamicul tau sa moara’  – Budha

931207_605087579535990_1194420453_n    Norocul vietii tale depinde de natura gindurilor tale.  Legea Atractiei nu cunoaste cuvintele nostre. Cea mai puternica dintre toate fortele magnetului este iubirea pentru Sine.  Dumnezeu este in Tot este si in Tine. Iubindu-te, iubind Dumnezeirea din tine, emiti emotia inalta a iubirii care se va intoarce la tine, in drumul ei rezonind cu altele pe care ti le aduce (atragi iubire !). Cind ceva minunat apare in viata ta crezi ca este un dar al vietii. Chiar daca nu intelegi, ceva din tine a atras aceasta minune. 

Va urma!

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje, Motivatie. Bookmark the permalink.

3 Responses to Magnetul Iubirii

  1. cristinn68 says:

    …Fii binecuvantata,om frumos!…

  2. Mariana says:

    Multumiri! Sa fii binecuvantata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *