Ziua ,,cea mare”

 

46867_341813372601128_368122398_n

                 Imi este dor de muzica. A trecut un timp fara sa ascult ceva. Asta seara am primit un buchet de ,,trimiteri” (asa le zic eu) la muzica, si m-am simtit intr-un fel care mi-a adus aminte de blogul meu iubit in care … si in el nu am scris de ceva vreme. Sa nu crezi ca m-am adincit in muzica. Nu. Am cautat o melodie pe care o iubesc, de cind am ascultat-o prima oara si pina acum, la fel de mult. De cind am asculta-o prima oara nu au trecut decit citiva ani … 40 cred … pe acolo. Are importanta faptul ca in acel buchet erau mai mult de 1400 de melodii? Nu. Intre toate era Una si pe aia o ascult si am ascultat-o toata seara … si acum! 

             De ce am ales acest titlu? Intii, am gasit un citat care mi-a amintit de cit de important este ACUM! Cit de important este Timpul si chiar atunci cind iti pierzi rabdarea si crezi ca nimic nu se mai intimpla … te inseli. Ziua in care am ascultat prima oara melodia, era o zi oarecare, nu stiu daca era luni sau duminica, nu stiu daca era soare sau ploua dar … am fost la cinema, am vazut un film care mi-a ramas in suflet, cu o muzica divina si am trait niste momente pe care le traiesc si acum cind o ascult … 

480366_409854899097886_1511331641_n

                  Nu este o minune sa putem retrai niste momente unice? Cuvintele alaturate nu cumva sunt adevarate si in afara de adevar pot insemna si un ,,semnal de alarma”? Acest adevar este gasit, din ce in ce mai des in rindurile multora si pe buzele multora si totusi …

Multi inca asteapta ,,Ziua cea mare” in care sa inteleaga si aceasta Lege a Naturii, a Divinului, a … data de Dumnezeu, pe linga legile pe care deja, constiinciosi, le-au invatat in scoli.

                    Intr-o ,,zi” oarecare, intr-un sfirsit de saptamina ,,oarecare”, cind nu se anunta nimic iesit din comun si ma intrebam cum va fi, am aflat, INCA O DATA,  puterea legii astia.  Asa, fara program, fara net, fara tv, pentru ca nu ma mai pasioneaza de ceva vreme … , am trait niste bucurii pe care le-am mai avut si care, sunt fericita sa spun, conform Legii Atractiei, au venit iar, pentru ca … bumerangul se intoarce la cel care l-a trimis. Deci, orice zi poate fi ,,Ziua cea mare” daca inveti Legea Atractiei (a bumerangului) si o constientizezi din ce in ce mai mult.

,,Cum sa fac?” Este intrebare pe care o aud mereu. Si raspund: Fii fericit! ,,Nu pot!” Atunci asteapta-te sa fi cum ai fost pina acum! Iti place ce se intimpla in viata ta? ,,Nu!” … Daca ai gindit pina acum intr-un fel care te-a adus aici, si nu-ti place, nu crezi ca trebuie sa schimbi modul in care gindesti?

792223_197371797075901_863821944_oAsta este citatul de care aminteam la inceput. Daca ce traim AZI, vom retrai, inseamna ca avem posibilitatea sa invatam sa ne facem ziua de MIINE asa cum traim azi! Vrei o alta viata? Incepi sa te ,,nasti”! Incepi sa vrei, sa-ti faci ziua de azi, ca pe ,,Ziua cea mare”. Si ca sa nu zici ca nu-ti dau si Legenda celor povestite, te trimit iar in urma, la articolele mele despre ,,Descoperirile fizicii cuantice” – articol care iti explica mai mult decit stiintific aceasta Lege a Atractiei. 

              Intr-o zi obisnuita am avut ocazia sa vorbesc cu doua fiinte minunate despre aceste lucruri si bucuriile pe care le-am simtit nu au avut margini. Azi, am vorbit iar cu o prietena care avea nevoie sa auda cuvintele de mai sus si am petrecut citeva ore minunate in ,,compania” Legii Atractiei. Si revin la Exercitiul meu de fericire: Iti multumesc Doamne ca Exist! Iti multumesc Doamne ca Visul meu, de a vorbi cu oameni despre sanatate si destin prin Legea Atractiei, se implineste cu fiecare fiinta cu care stau de vorba! Iti multumesc Doamne ca am baut ,,un pahar de vorba” cu unul din baietii mei si a fost minunat, a fost Divin as spune! Ce mama nu-si doreste sa vorbeasca cu puiul ei ca de la Om la Om? La aceste momente am visat, dar parca nu speram!

,,Muzica este refugiul sufletelor pe care le-a rănit fericirea” –  Emil Cioran

P.S. – nu am ce retrai, dar muzica e minunata:

http://www.youtube.com/watch?v=o2SmTDOYCNM

Noapte buna!

 

 

 

 

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

One Response to Ziua ,,cea mare”

  1. ileana says:

    foarte frumos si eu am o melodie pe care o ascult cu placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *