Indragostita … de viata!

fata seara pe plaja

http://www.youtube.com/watch?v=e7c1vjB0Qbg

               Sper sa vezi acest clip, daca nu, pune-l in adresa pe net si-l vei vedea. Sigur ca sunt mai multe ,,muzici” care ma fac sa vibrez dar acum intr-o conjunctura … melodia asta este minunata. Si mai minunat este ca nu are legatura conjunctura cu cuvintele acestei melodii … sau mai sti?

,,Dacă îţi doreşti iubire trebuie să emiţi iubire. Toate vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară” spune Louise L. Hay.

Nu este altceva decit legea Atractiei in unica, minunata, si … ,,cea mai frumoasa” forma. Nu cred ca am rabdare sa-ti aduc aminte de cum functioneaza aceasta lege (o gasesti in toate articolele mele de pina acum). Nu cred ca am timp sau … nu stiu daca imi gasesc cuvintele sa scriu acum ce simt … DAR, dar incerc si voi continua … Voi continua si sper sa nu ma opresc sa scriu, ce scriu ACUM!

In aceasta dimineata am gasit postat pe pagina mea de Facebook, urmatoarele:

          Adela Angi ,,Multumesc, suflet bland! Sunt impresionata de multe lucruri pe care le-am citit pe pagina ta! Mereu o citesc cu multa emotie, placere si nerabdare! Si m-a ajutat de foarte multe ori, sa trec peste problemele de zi cu zi. Multumesc ca existi!  Sa fii binecuvantata mereu, cu pace si iubire!”

                    Adela, aceste rinduri sunt pentru mine o TREAPTA foarte importanta si intre primele, catre Visul meu. Am spus ca nu-mi sunt azi la indemina cuvintele. Pe acest blog am inceput sa scriu cu un gind care nu era decit parte din ce avea sa fie Visul meu. Dupa ce am vazut ca … de fapt am si invatat mult despre ,,de ce” nu ni se implinesc visele, am realizat ca voiam altceva. Nu cu mult diferit dar mult mai complet. Voiam sa invat pe cit de mult pot, pe cit de multi POT, ca drumul catre sanatate nu se opreste la Hrana Vie si Suplimente naturale. Sunt de un real folos, dar ele ajuta sa completezi ,,ce iti formezi”  (mai bine zis deformezi) de-a lungul vietii cu emotiile! Invatind despre Dumnezeu, prin fizica cuantica (asa am putu eu), prin Legile Divine, care sunt doar cercetate de stiinta nu si puse la locul cuvenit de aceasta, si ma refer la atentia care ar trebui sa li se dea … invatind despre toate astea mi-a aparut in fata VISUL. Visul de a arata oamenilor ca daca si-au creat destinul si sanatatea cum nu le place sau ,,le place”, au puterea sa schimbe directia, sa schimbe modul de gindire si sa se indrepte spre ce-si doresc!

           Dainuie o intrebare la care fiecare sa-ti dea raspuns: intii vrei sa inveti despre cum sa-ti schimbi gindirea si de ce … sau intii inveti sa descoperi ce-ti doresti mai mult in viata? In afara de sufletul meu pereche pe care mi-l doream, Visul meu de a face in viata ce-mi place s-a dovedit a fi acela de a invata oamenii sa fie fericiti!

Nu există o misiune mai grea decât să te apropii de îndumnezeire mai mult decât alţi oameni şi să răspândeşti razele divine în mijlocul umanităţii. – Ludwig van Beethoven

Adela, tu azi mi-ai aratat ca indiferent cit de greu ar fi, se poate!

Sigur ca inca invat, si va trebui sa mai suporti bijbiiala in organizarea blogului si a articolelor si a ideilor … dar merita!

Il corectez cind mai …incolo …

Pina atunci … pentru cel mai nou Vis implinit:

http://www.youtube.com/watch?v=7rkgm1yGgbM

Pe curind!

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *