Iubirea infinita

 

984113_723106354419502_5769851731089970193_n,,În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

… există şi mai mult, acolo de unde a venit asta.  Bunătatea Universului nu este limitată. Îndestularea este ordinea firească a lucrurilor. Binele nu se isprăveşte niciodată — deşi îşi poate schimba forma.”

Am primit acest mesaj intr-un moment in care aveam senzatia ca ceva bun venit poate fi un accident. Desi nu prea recunosc, ma mai prinde si pe mine … gandurile alea rele. Dar binele a venit, a venit si acest mesaj care … ce vrea sa spuna? Ma tot gandesc cum sa-l traduc mai ,,citet” si imi apare in fata un trandafir superb, o poza. Te-ai gandit vreodata cum de stiu celulele unei petale in ce ordine sa se aseze una dupa alta pentru a forma petala superba de trandafir? Sau atunci cand celulele tulpinii se aseaza una dupa alta, cum de nu se aseaza si printre cele ale petalelor? Am adus aceste intrebari in discutie pentru ca sa-ti amintesti ca exista legi care actioneaza indiferent de faptul ca le cunoastem sau nu. Asa cum petala de trandafir s-a format, asa se ofileste, intra in descompunere, putrezeste … si totusi trandafiri inca exista. Cum? In Natura totul se transforma, nimic nu se pierde. Asta ar fi un punct de plecare.

1544336_534900316606896_1599163048_n,,Binele nu se ispraveste niciodata … desi isi poate schimba forma.” ,,Dumnezeu este iubire.” ,,Iubirea este arhitectul Universului.” ,,Iubirea este cea mai puternica forta in Univers.” Toate astea nu inseamna altceva decat ca legile care s-au dat la facerea lumii ,,comploteaza” ca binele sa triumfe. Daca toti si toate au la baza atomul cu elementele lui si legile dupa care au loc reactiile, putem face (gandi si simti) in asa fel incat binele sa ni-l aducem atata cat vrem noi … dat fiind ca legea atractiei asta spune: suntem magneti pentru trairile noastre pe care le-am emis anterior. Daca suntem atenti la acest aspect atunci vom simti infinitatea iubirii. Atomii sunt firicele de ,,nisip” in oceanul care este Universul. Suntem structuri formate din atomi dupa legea iubirii care este ,,arhitectul Universului”.

Din batrani se spune ca un necaz nu vine niciodata singur. Te asigur ca la fel se intampla si cu bucuria. Deci ai puterea de a-ti atrage ce vrei. ,,Dacă îţi doreşti iubire trebuie să emiţi iubire. Toate vibraţiile pe care le emiţi mental sau verbal se întorc înapoi la tine într-o formă similară.”- Louise L. Hay  

Iubirea este singura realitate si nu este un simplu sentiment. Acesta este adevărul suprem care stă la baza creatiei. – Rabindranath Tagore

Iubire in suflet!

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Afacere, Blog, Mesaje, Motivatie, Sanatate. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *