Increderea in Univers

13de9e0ab33a77e3d1c83fde25371f5a

,,Increderea in Univers”. Ce ar trebui sa insemne acest lucru?

In ultima vreme am auzit mai des aceasta exprimare. In seara asta mi-a trecut prin fata ochilor un articol cu titlu asemanator. Mi se pare mie sau cineva se eschiveaza si in loc de Dumnezeu spune Univers? Daca luam in considerare mai multe universuri si pe toate le numim Univers, atunci exprimarea ,,Incredere in Univers” se poate traduce si cu ,,Incredere in Dumnezeu”. Eu cand vorbesc de Increderea in Dumnezeu, imediat vorbesc si de Increderea in Legile Lui. Tu daca vorbesti de ,,Increderea in Univers”, cam la ce te gandesti? Cum il consideri pe acest Univers, ca sa ai incredere un el? Ori sunt eu mai batrana, ori eu cand aud de univers ma duc cu gandul la planete, stele, comete, distante in ani lumina, soare … Daca am sau nu incredere in cele enumerate, conteaza? ,,Increderea in Univers se invata”. Cu pasi mici in directia buna, iti construiesti increderea … de fapt se spune ,,cu rabdare”. Dar de ce? Ca sa ma salveze si sa-mi implineasca nazuintele? Cum poate niste planete si pulberi de stele sa-mi indeplineasca mie dorintele si sa ma ajute sa-mi ating scopul in viata? Ceva nu se leaga. Prefer exprimarea ceva mai babeasca ,,Increderea in Dumnezeu”.  Multa vreme nu am vrut sa vorbesc despre asa ceva pentru ca nu stiam sa raspund la posibila intrebare: ,,In cine ai incredere?”. Sigur nu am fost singura care avea aceasta ezitare.

           Este foarte adevarat ca atunci cand spun Dumnezeu, spun tot ce exista, se vede si nu se vede, deci toate universurile, cate ori fi ele, impreuna cu legile dupa care functioneaza ele si mai spun si farama de suflet care exista in fiecare om. Spun campul cunatic care leaga toti atomii universurilor, spun energia unui electron si ideea de a crea primul atom.

          Cand spun Incredere in Dumnezeu, spun constientizarea a tot si a legilor dupa care functioneaza totul in univers: forma orbitelor planetelor si galaxiilor, fortele care le tin pe drum, ciclurile de viata ale vietatilor si apelor pe pamant si ,,desteptaciunea” celulelor care stiu cum sa se inmultesca si unde sa se aseze pentru a forma intregul, spun legea conform careia materia se structureaza.

            Cand spun Incredere in Dumnezeu, spun Incredere in Legea Karmei. Legea Karmei spune ca ne-a fost data puterea de a ne atrage viata pe care ,,azi” credem ca o avem, pe care credem ca o traim, pe care credem ca o meritam.  Cand spun Incredere in Dumnezeu, spun increderea in viata pe care o pot avea daca imi schimb crezurile de acum care nu sunt tocmai bune pentru a le avea si ,,maine”.

           how-to-use-the-law-of-attraction-Eu stiu si cred, ca totul este un  ocean in care plutesc atomii.  Acesti atomi se cupleaza intre ei si formeaza structurile realitatii mele, in conformitate cu emotiile mele. Crezurile mele nasc emotiile mele. Emotiile emise se reintorc la mine impreuna cu realitatea  formata. Sunt magnet pentru viata de ,,maine”. ,,Azi” sunt fericita ca sunt sanatoasa, ,,maine” voi fi si mai fericita, posibil si din alte cauze. Emotiile mele de fericire creeaza realitatea mea de ,,maine”. In aceasta lege Cred si am Incredere. Ii multumesc Lui Dumnezeu in fiecare secunda ca exist! Ii multumesc Lui Dumnezeu ca am cunoscut si am incredere in legile date de El. Starea mea de multumire de ,,azi”, vine ,,maine” amplificata.

As fi putut fi planta, apa, piatra sau stea, dar sunt om si pentru asta Ii multumesc Domnului.

Iti multumesc Doamne ca EXIST!  Am incredere in Tine!   

1545001_1437697516447819_202876986_n

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Afacere, Blog, Mesaje, Motivatie, Sanatate. Bookmark the permalink.

One Response to Increderea in Univers

  1. Victor says:

    Ar fi amuzant daca n-ar fi trist cum oamenii se pot incurca teribil de rau in denumiri. Universul probabil este o denumire data de ateisti lui Dumnezeu din orgoliul de a nu recunoaste ca totusi cred in ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *