Vulturul

Urmeaza altii!Marti 30 martie 2010, la sala Dalles din Bucuresti, a avut loc seminarul organizat de echipa ,,Vulturilor”. Managerului nostru i se spune Vulturita, echipa este a vulturilor, … va trebui sa ma obisnuiesc cu ideea de a ma compara cu un vultur?!? Numai cind m-am vazut pe scena am realizat ca … si eu fac parte din echipa, deci: sunt Vultur.
Seara a fost una din acelea in care nu sti cit este ceasul, dar esti foarte uimit cind ti se spune ca s-a incheiat. A fost minunat. Edificarile au fost facute, noii invitati felicitati, s-a facut chiar si un Plan de marketing in care Viorica a vrut sa ne mai inscrie inca odata pe toti.
Uneori incomoda, alteori nesuferita, alteori o povara (vorbesc pentru incepatori) ,,Lista de nume” a fost facuta si prezentata profesional – se zice, minunat – as zice eu, de Vulturita Dana.
Daca simtim ca suntem in usoara disputa cu creierul nostru, adresati-va cu incredere ,,Melatoninei” ne spune o alta vulturita.
Si ca sa nu avem nici un dubiu daca este bine sau nu, sa fim Vulturi, Lili ne-a convins ca putem sari de la stadiu de gaina (in cazul in care asta credem despre noi), la stadiul de Vultur.
Sa ajungi la 18%, inseamna ca sti ca esti Vultur, ca sti clar unde mergi, care iti este Telul.
Care ar putea fi … ce comparatie s-ar putea face, totusi, intre Vultur si Broscuta?  Comparatia a facut-o Iulian, Vultur ajuns la 18%, intr-un material de suflet care a mers paralel cu o parte din viata lui.
Nu mi-a fost usor sa inteleg comparatia, sau n-am vrut (ma gindeam la comparatia Vultur – Leu), dar intrind in atmosfera creata, am inteles ca a fost o alegere fericita. Nu stiu la ce s-a gindit el cind a scris materialul, dar stiu ca Broscuta este ,,un suflet” ocrotit de Maica Domnului. Maia mea imi povestea adesea asemenea povesti. Atunci cind faci ceva cu suflet, asa cum ii ajuta Iulian pe toti cei care ii cer sfatul, ,,Cineva acolo sus” te ocroteste si te ajuta sa te transformi din Broscuta in VULTUR!

A fost o seara cu adevarat frumoasa!

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *