Atitudine

Am primit de-a lungul timpului multe emailuri. Multe le tin minte si-mi sunt dragi. Unul insa staruie de ceva vreme in sufletul meu. Mi se aduce aminte ca pe lumea asta nu avem, bogatii, decit MOMENTE. Fiecare este unic si ar trebui sa ne bucuram din plin de el. Daca reusesti sa constientizezi ca fiecare moment pe care il traiesti ar trebui sa fie cum vrei tu, atunci incepi ca capeti curaj (in situatii in care nu prea sti ce-i ala). Sunt multe carti in care se vorbeste despre Atitudine. Sigur voi incepe a le citi pentru ca pina acum doar am experimentat frinturi de scrieri … ceva de genul.
Intr-un seminar se vorbea despre EU. Astea sunt alte carti.
Este foarte interesant cind incepi sa pui cap la cap ce sti si ai auzit sau citit despre Tine. Atunci cind constientizezi ca viata este facuta din Momente, ca fiecare Moment trebuie sa il faci cum vrei, ca in fiecare Moment Tu trebuie sa fi asa cum iti doresti, ajungi sa ai o Atitudine care te ajuta, in Momentele pe care Tu le consideri grele, cum nu-ti poti inchipui.
Eu am o credinta foarte mare, nu stiu daca fara ea se poate, dar … puterea gindurilor noastre este, chiar daca unii nu cred, foarte mare. Atunci cind incepi sa citesti, sa incepi sa-ti indrumi aceste ginduri, ajungi la Momente pe care ti le-ai dorit atunci cind ai plecat la drum. Totul este sa vrei. ,,Alta Luiza” este pentru mine o dovada ca am ales un ,,vreau” care m-a ajutat.
Sponsora mea spunea ca Universul este plin de bogatii, depinde de noi, cite vrem sa adunam. In bogatiile astea eu am socotit si Momentele. Probabil ca depinde de noi ce ne dorim ca sa stim de unde incepem sa citim. Daca iti doresti cu adevarat si crezi ca se poate, ti se aduc si Momentele in care te ,,trezesti”.
Mai mult pentru Mine am scris. Dupa ce ma voi documenta despre Atitudine voi reveni.
O zi minunata iti doresc!

27.09.2010

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *