Cind faci un lucru cu placere!

Ce frumos suna: sa faci un lucru cu placere!
Cita vreme de cautari poate insemna lucrul asta? Cita vreme de intrebari: de putut, s-ar putea sa pot, dar… cum aflu ,,ce sa pot”? Este o intrebare care nu este chiar usoara … sau ma rog, ea poate fi usor de pus, dar raspunsul este mai greu.
Nu este usoara pentru ca este pusa inainte de a incepe actiunea. Daca nu poti sa faci ,,ce vrei”, te agiti pina obti ,,ce vrei” sau o lasi balta. Dar … daca nici nu sti ce vrei sa incepi …
Intre lucrurile ,,minunate” pe care o femeie la face cu ,,mare placere” acasa, de fiecare data imi propun si le si fac: pauze. Pe moment suna frumos dar, dupa citeva minute ai iar in fata lista cu ce urmeaza, asa ca … tot acolo ai ajuns. M-a salvat un telefon:
– buna, ai treaba? eu sunt acasa, te astept…
– nu, nu am treaba (facusem ceva dar nu ce imi propusesem de dimineata), vin repede! Facusem curat in bucatarie si imi propusesem, in toata casa, mai putin bucataria… M-am imbracat repede.
M-a asteptat, draga mea Star sponsora, cu o surpriza. M-a pus pe mine sa manevrez aparatul de biorezonanta… Uau !!!
Am deschis ochii cit de mari am putut si am incercat sa memorez si ce nu trebuia … adica tot. Era asa o senzatie … placuta, pentru ca avusese incredere in mine si ma simteam tare bine, placuta pentru ca tare imi place sa umblu cu aparatul sau … mi-e drag de el, pentru ca stiu exact ce face, si ca poate fi extraordinar de bun prieten al sanatatii omului. Poate fi chiar cel mai bun prieten al omului pentru ca iti spune ce ai, sau ce nu ai, de unde vrei tu sa-l intrebi. Si ce prieten poate sa te averizeze: vezi ca organul X poate fi stresat in viitorul nu foarte indepartat? Ia masuri!
Este putin spus dar… in citeva cuvinte cam asta am facut si toata duminica (adica a doua zi). Pentru a doua zi aveam
programat sa fac mici retusuri prin casa si sa intru eu la ,,cosmetica” – adica in miinile mele. Am plecat la 7 dimineata !!!
Ar fi trebuit sa string de git pe cineva, inainte sa fac un asa sacrificiu: sa ma scol la 7 duminica dimineata?!?
Ne-am intors la 8! 8 adica 20 ! Dar a fost minunat! Toata ziua, citeva ore am stat in frig dar nu l-am simtit, am incercat sa
ajutam, cu ce poate mama natura, oamenii aflati in suferinta. Cu ce poate mama natura, pentru ca noi recomandam
vitaminele, mineralele, antioxidantii, … substante pe care mama natura le-a facut indispensabile organismului nostru. Si mama natura este blinda cu noi si nu ne da reactii adverse.
Cui sa multumesc pentru ca, desi nu am fost decit persoana de observatie, am fost atit de impacata si fericita cu mine,
pentru ca faceam … tot ce faceam imi placea? ,,Un lucru” facut cu placere!
Sunt un om norocos, nu?

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *