Iubire … Sfantul Dimitrie

Sfantul Dimitrie cel Nou s-a nascut in Basarabi, un sat din Bulgaria, in secolul al XIII-lea.

Minunile sunt infinite si pretutindeni si din totdeauna si vor fi intotdeauna … Sfantul Dimitrie facatorul de minuni si aducatorul de Iubiri … 

Am gasit azi citeva rinduri ale Taniei (iti multumesc Tania) care m-au facut sa scriu acum in miez de noapte si m-au facut sa scriu si  pentru ca imi aduc aminte de un alt  Sfantul Dimitrie dintr-un an … nu foarte indepartat …

,,Pe masura ce daruim iubirea, suntem tot mai plini de ea!

Iubirea nu se asteapta, ea se daruieste! Cu cat mai liber, fara asteptari atasate, cu atat mai bine.

Iubirea este intodeauna libera, niciodata constrangatoare!

Dumnezeu are un scop maret cu tine. Nu te mai pune in calea ta. Lasa-i Divinitatii permisiunea de a te conduce exact asa unde tu trebuie sa fii. Renunta la control, doar lasa-te purtata si ai incredere ca Cel Mai Mare Bine se intampla intotdeauna. Si inca ceva: aminteste-ti sa te bucuri de fiecare moment al calatoriei.

Pastreaza mereu vie iubirea in sufletul tau si las-o sa te imbogateasca si sa te desavarseasca cu esenta si puterea sa infinita.

Iubirea vine de la Dumnezeu si se intoarce intotdeauna inapoi la El, ea putand fi retraita in orice moment in care noi avem nevoie de ea.

Iubirea nu poate fi pierduta, pentru ca ea este eterna” – Tania Tita

 

Noapte buna!

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *