Iubire si calciu

Am reusit 15 ani sa-i ,,inghesui” in 3 pagini, am mai spus. Am mai spus si ca am facut-o pentru ca mi-a cerut sponsora. Dar ce nu am spus a fost faptul ca am incercat ,,ostentativ” sa iasa ,,stiintific”, fara marturii, fara realizari, fara suflet.  Incercarea mea de a fi ,,nesuferita” nu a reusit. Sponsora mea a aratat ca i-a placut si o cred (data fiind atmosfera), restul au ascultat cuminti un articol despre un produs CaliVita.
Interesent este faptul ca acest articol pe care trebuia sa-l scriu pentru un seminar (din multe altele), despre un mineral (ca multe altele) a atras dupa el alte articole pe care am simtit ca trebuie sa le scriu, … asta poate era normal. Cind datorezi ,,cuiva” ceva atit de important cum este sanatatea nu poti sa treci chiar indiferent niste rinduri pe hirtie si atit. Dar, sa fie oare o simpla coincidenta faptul ca in aceasta perioada, in care aveam in suflet Calciul, am avut taria de a face pentru sufletul meu ceea ce nici in visele mele cele mai frumoase nu am visat? Oare Calciu care de atitia ani imi da putere sa infrunt obstacolele ivite in viata, a mers pina acolo incit inconstient sa-mi alimenteze sufletul cu aceeasi forta?
Nu pot fi mai clara si nici nu vreau, minunile din sufletul meu sunt ca niste briliante care nu au nevoie de reclama.

P.S. Articolele din ,,era” Calciu nu au nici o legatura cu o oarecare ordine cronologica a evenimentelor. ,,Logica” Luiza!

01.09.2010

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *