Legea atractiei …

– Noi gândim încontinuu aproximativ 60.000 de gânduri pe zi.

Iar toate aceste gânduri ale noastre produc consecinţe, pentru că fiecare gând este de fapt o energie pe care o lansăm în Univers şi nu doar în direcţia dorită, ci în toate direcţiile.!!!!!

Energia emisă de gândurile noastre îşi caută apoi, în drumul ei, o altă energie cu care să vibreze la unison, după principiul „ceea ce se aseamănă se adună”.

Fiecare gând, indiferent că este bun sau rău, declanşează un proces de rezonanţă. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre va fi atras automat în viaţa noastră. (Legea atractiei)

A nesocoti o singură fiinţă înseamnă să nesocoteşti forţele divine, aducând stricăciuni astfel nu doar acestei fiinţe, ci, prin ea, întregii lumi

– Mahatma Gandhi

Am scris de curind aceste rinduri. Ti se pare interesant, esti curios sa mai citesti scrieri cu acest subiect. Cauti, citesti, vezi filme, incerci, faci exercitii. iti scri vise, iti faci ,,visuri” dar … Cind viata te aduce ,,acolo” asa cum ,,ti-ai creat-o” si esti bucuros … uiti sa ,,fi tu insuti”, uiti ca daca ai curaj sa te bucuri, bucuria va veni iar! (Lasă-te cuprins de bucurie. Întinde-ţi mâinile şi prinde-o când trece prin faţa ta – Carl Sandburg) 

Presupunerile sunt ca uleiul si de data aceasta, ies deasupra si netinind cont de  Legea atractiei, tresari si te intrebi cum de ai ajuns sa ai parte de ,,prietenia” asta. Cum se poate lucruri mai diferite decit firile astea? Presupunerea insa nu stie de subconstient, de procesul de rezonanţă, nici de Legea atractiei  Cistiga pe drept sau triseaza? Voi afla?

Prieten drag   http://www.youtube.com/watch?v=2iV_jFY-2vc&feature=related

 Ai dovada existentei Legii atractiei in societate atunci cand vezi ca cel care vorbeste cel mai mult de boala, o si are. Cand vezi ca cel care vorbeste cel mai mult despre prosperitate o si are.

Procesul creator este un proces in trei timpi.

1.    Primul pas este sa ceri ceea ce vrei. Universul nu aude de la tine cuvinte. Universul raspunde in totalitate gandurilor tale. Emoţia este puterea care atrage. Gândul este energie pură.

2.    Al doilea pas este raspunsul. Tu vei atrage numai modul in care urmeaza sa se intample (idei, circumstante, oameni, relatii, etc).

3.    Pasul al treilea, care inseamna primirea a ceea ce ceri. Pentru a primi trebuie sa te situezi pe aceeasi lungime de unda cu ceea ce ceri. Daca insisti sa-ti plingi soarta, aceeasi emotie si aceeasi soarta vei avea. Daca incerci sa visezi emotiile vietii pe care ti-i doresti, de ele vei avea parte. 

Legea sau … aceeasi lungime de unda …     (http://www.youtube.com/watch?v=ZoEwR9_Sy_M&feature=related)

– // –

Tot din ,,Legea atractiei”:

Totul este energie: Universul, galaxia, planeta.

Indivizii, organe, celule, molecule, atomi si in sfarsit energia.

Mergi la un fizician specialist in cuantica si intreaba-l: „Cine creeaza lumea?” Iar el va spune, „Energia.” Sa descriem energia.

1.     In primul rand, ea nu poate fi creata sau distrusa.

2.     A existat dintotdeauna, tot ceea ce a fost exista in continuare: ia o forma, o pastreaza o vreme si apoi renunta la forma. Bine.

 

Mergi la un teolog si intreaba-l: „Cine a creat Universul?” El va spune, „Dumnezeu.” Bine, atunci descrie-l pe Dumnezeu.

1.        Dumnezeu a existat dintotdeauna, nu poate fi creat sau distrus.

2.        El este tot ceea ce a fost, tot ceea ce va fi, luand forma, dainuind in forma si renuntand la forma.

Tu esti Sursa de energie … Conform Scripturii, esti imaginea si asemanarea lui Dumnezeu. Asta inseamna ca ai potentialul si puterea lui Dumnezeu de a-ti crea lumea cu adevarat.

Dumnezeu este iubire – Sfântul Ioan

Iubirea este arhitectul universului – Hesiod

 Când iubeşti trăieşti, în rest exişti – Alexandre Dumas

– // –

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *