Legea Karmei sau Legea cauzei si a efectului

 

,,În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii … că gândurile tale îţi crează realitatea. Mintea ta este mult mai puternică decât îţi imaginezi. Te îngrijorează ceva în acest moment? Te simţi nesigur legat de ceva anume în aceste zile? Dumnezeu te invită să-ţi schimbi modul de gândire. Miracolele apar rareori în viaţa celor care nu le cred posibile. Ar putea fi un miracol care te aşteaptă chiar în acest moment. Te rog să faci loc pentru el în modul tău de gândire. Mulţumesc.Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch”

E extraordinar cum vezi lumea atunci când te simţi plin de viaţă. Te simţi puternic, dornic să realizezi ceva. Si planurile pe care ti le faci in acele momente au cele mai mari sanse de reusite.

Dar la fel de ,,extraordinar” este si faptul ca atunci cind esti apatic din cauze diverse (poate fi si suferinta fizica sau o neimplinire) mintea ,,isi ia vacanta”, creativitatea exploreaza putin Luna, deci s-a evaporat, concentrarea ,,doarme” si nu numai ca doarme dar viseaza si viseaza de loc vise frumoase. Toate gindurile negre se impletesc intr-un film presarat cu scene de teama si groaza si mai mai sa se apropie ,,cataclismul” …

,,gândurile tale îţi crează realitatea. Mintea ta este mult mai puternică decât îţi imaginezi” iti aduci aminte de cuvintele astea sau de UNA din legile Divine la care este supus omul: Legea cauzei si a efectului, care este cunoscuta si sub numele de Legea Karmei … si … te trezesti !

Indicat ar fi sa te trezesti destul de repede pentru ca aceasta Lege a Karmei functioneaza nu numai in plan fizic: gindesti ,,negru” iti aduce sanatate ,,neagra”, ci si in alte planuri (stiind: Karma inseamna si destin ). O logica elementara iti spune ca miracolele pe care le face Dumnezeu, le atragi in viata ta datorita gindirii tale. Deci, daca nu esti foarte multumit de ,,cine” esti pina acum, nu-ti ramine decit sa-ti schimbi modul de gindire!

Pot sa-ti spun ca vorbesc din experienta, dar nu-ti voi spune. Si asta pentru ca asta seara nu vreau ca si tu sa fii fericit si nu vreau ca si tu sa afli ca poti sa te schimbi si poti sa schimbi ,,cite ceva” din jurul tau … doar gindind … intr-un anume fel! DAR pentru asta trebuie sa citesti, sa inveti, sa vrei sa inveti … cum sa devii fericit.

P.S.: dupa o perioada … ,,foarte perioada”, cu ajutorul gindurilor ,,invatate” si experimentate, cu ajutorul constientizarii Divinului si credintei in puterea Lui si a Legilor Lui, asta seara scriu, … fara sa-mi fi planificat. 

P.S. II: Oamenilor nu le place sa auda despre CaliVita pentru ca nu cred in libertatea pe care poate sa le-o aduca. Asta se spune. Dar, oare nu cumva le este frica de aceasta libertate? Li se pare ceva fantasmagoric, doar pentru simplu motiv ca nu cred in ei (lipsa increderii in tine te poate ucide), nu cred ca merita ce-si doresc si mai rau … nu stiu ca pot sa-si doreasca (conform Legii cauzei si a efectului s-ar implini).  Nimeni nu i-a invatat cum pot fi ,,liberi” si de aceea nu stiu de existenta acestei stari.

Aceasta melodie mi-a recomandat-o nepotul meu  – viitor calivitian!

Noapte buna!

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *