Pentru CaliVitieni!

  Inteligenţa inimii crează poezie în viaţa ta, face ca paşii tăi să fie un dans, face viaţa ta o ocazie de bucurie, de celebrare. Îţi dă umor şi bună dispoziţie. Te face capabil să iubeşti şi să dăruieşti. Aceasta este viaţa adevărată.

Viaţa trăită cu mintea este o viaţă mecanică. Devii un robot – poate unul eficient; roboţii sunt foarte eficienţi – maşinile sunt mult mai eficiente ca şi oamenii. Când eşti condus de minte poţi câştiga mai bine şi mai mult, dar nu vei fii mai viu. Poate vei avea un standard de trai mai bun dar viaţa ta va fii seacă.

Viaţa este vie doar când o trăieşti cu inima. Viaţa şi iubirea pot creşte doar din inima. Tot ceea ce este frumos, tot ceea ce este valoros, important, care este plin de sens vine doar din inimă.”   Osho

De fapt, am deschis calculatorul pentru a vorbi calivitienilor care ,,mai trec” peste pagina mea. M-am oprit insa si pe la aceste citate pentru ca au multa dreptate, dar si pentru ca imi sunt trimise pe email de o publicatie despre care stiu tot de la un calivitian.

Vreau sa iti spun drag calivitian, ca azi, inca o data am aflat in ce sistem minunat suntem. Din curiozitate, dar si din intimplare, in timp, am aflat cite ceva despre alte sisteme, despre cum este aplicat sistemul MLM in alte firme. Ai sa-mi spui ca nu am ,,descoperit America” si-ti dau dreptate, dar citi dintre cei care strimba din nas, cind aud de CaliVita, cunosc cit de ,,Crestinesc” este aplicat acest sistem in aceasta firma (vorbesc de liniile sistemului, facind abstractie de denivelarile pe care le fac unii oameni)?  ,,Crestinesc” este un cuvint care imi trece prin gind de ceva vreme dar era numai parerea mea. Acum, cind am gasit si scris cite ceva, incerc sa-mi si justific parerea. 

Formula succcesului
1. Succesul din punct de vedere al lumii.
Puterea prin care putem dobindii orice ne dorim de la viata, fara sa aducem atingere drepturilor celorlalti.
2. Succesul din perspectiva crestina
A alege sa intri in arena actiunii, hotarit sa te daruiesti cauzei binelui omenirii, unui bine care sa dureze etern. Succesul este mai mult decit putere, este privilegiul de a contribui la imbunatatirea celorlalti.

Potrivit definitiei lumesti, omul cere ceva de la viata. Unui om de succes i se implinesc dorintele chiar daca nu ajuta pe nimeni.
Dupa definitia crestina, viata cere ceva de la om. Un om de succes crestin contribuie la bunastarea celorlalti. SAU: pentru a ma realiza eu, insumi trebuie sa te ajut pe tine sa te realizezi. (John C. Maxwell)

Ai sa-mi spui ca si celelalte MLM-uri urmaresc acelasi lucru dar … in ce CONDITII? Mi s-au prezentat azi o serie de procente si calcule (lipseau integramele si figurile 3D) care se adunau intre niste conditii care nu aveau nimic comun cu dezvoltarea personala sau cu dorinta de realizare a unui vis. Nu arunc cu pietre in nimeni. Este loc pentru toti pe acest pamint. Mi-e greu totusi sa nu ma gindesc la cite fac cei din CaliVita pentru sanatate, profilaxie si ameliorare si nu vorbesc numai de cei din virf care trag liniile directoare. Membrii ei, si nu sunt putini, sunt cei care indruma cu produse, cu carti, lucrari, seminarii, medici catre sanatate. Conditiile care se pun sunt atit de ,,bun simt” ca nu le-as numi ,,conditii”. Intreaba numai, drag calivitian, cite firme ofera cadouri si in ce valoare pentru a-ti imbunatatii viata (sanatatea, frumusetea, fericirea – increderea in tine)?

Ai sa-mi spui ca nu toate firmele au produse ce vizeaza sanatatea. Sunt deacord cu tine dar … nevorbind de calitate, cite au produsele accesibile tinind cont de raportul importanta – pret? Toata lumea vorbeste de raportul calitate-pret. Nu ma intereseaza prea mult, atunci cind importanta produsului in viata mea nu este foarte mare. Ma intereseaza in schimb raportul importanta – pret atunci cind aceste produse, pentru sanatatea mea, sunt vitale, cind ma conving de calitatea lor si cind mi se ofera cadouri substantiale pentru a cunoaste si alte produse importante in sanatate.

Este cineva care tot repeta ca aceste produse nu vindeca. Normal ca nu vindeca. Viata intreaga este formata din anii sanatosi, anii bolnavi, anii in care ne amelioram sanatatea cu ,,ce mincam” si anii facuti cadou de ,,Dumnezeu” inca o data pentru ca invat sa gindesc … ca lumea nu am facut-o eu!

1  ,,Ce mincam” include mincarea din farfurie, medicamentele alopate si suplimentele naturale. Cit de importante sunt suplimentele ne spune si TV-ul care face reclama si la uleiul de motor aditivat cu plante naturale ca sa fie mai bun si sanatos! – putin exagerat dar acum tot ce-i ,,natural” este mult mai scump pe piata, oare de ce?  Si daca se spune ca suntem cea ce mincam, n-ar trebui sa ne intrebam ce ne imbolnaveste?

2.   Fiecare om este autorul propriei sănătăţi sau boli – Buddha

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ce am gândit.  Mintea este totul.  Devenim ceea ce gândim. – Buddha

Cine sunt eu sa-l contrazic pe Buddha? Dar, inclusiv din ,,Descoperirile fizicii cuantice” (pentru cei mai atei), reiese ca nu suntem singuri in univers, ca nu suntem lasati fara un scop anume, ca … in final, avem puterea sa schimbam ceva in viata noastra!

 

Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata. – Albert Einstein

Dacă vrei să duci o viaţă fericită, ancoreaz-o de un scop, nu de oameni sau de obiecte.  – Albert Einstein

 

Iar am ajuns la scop? Nu aici voiam sa ajung. Dar, daca unul din ,,visele” noastre este sa fim sanatosi se poate realiza in parte cu ce ,,mincam” (inclusiv suplimentele noastre dragi) si firma ne invata ce sa ,,mincam” … partea cealalta cu ,,ce sa gindim” ne este asigurata tot de firma! Mai Crestinesc, se poate ceva? Si pentru cei (atei) care au ,,facut ei” lumea, intrebati ce conditii se impun ca sa-ti iei un produs si ca sa-ti ridici bonusul? As zice ca la Altex: daca gasesti conditii mai bune iti dau de 3 … (10 am uitat cit e) ori diferenta!

Noapte buna!


 


 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Afacere, Blog, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *