Scinteia VIETII – Enzimele

Este fascinant de vazut ceea ce pot realiza enzimele si modul in care ne pot aduce sanatate perfecta fizica si psihica.

Ele sunt datatoare de viata
si
sunt legatura noastra cu energie vitala universala, de care avem nevoie pentru a supravietui.

Enzimele sunt agentii care pot transforma elementele astfel incat sa fie folosite corect de organism, pentru a preveni orice problema de sanatate. Trebuie sa ne intoarcem la natura daca dorim sa imbunatatim conditiile de viata de pe planeta, mai ales acum, cand exista atat de multi factori care distrug forta vitala a enzimelor. Pentru a ne asigura supravietuirea, este imperios necesar sa ne intoarcem la o alimentatie bogata in enzime care sustin energia vitala.
Daca ati dobandit intelegerea bolilor, a problemelor digestive si a importantei enzimelor AVETI cheia unei sanatati perfecte.

Solutia:
Exista patru instrumente care au capacitatea de a va deschide toate portile si de a va oferi un nou sens al vietii. Experienta a milioane de oameni a demonstrat fara indoiala ca organismul nostru se poate vindeca singur atunci cand dispune de instrumentele necesare. Aceste patru instrumente sunt cheia catre o viata sanatoasa, fericita si productiva:
1.    – Hraniti-va corpul cu alimente bogate in energie vitala
2.    – Vindecati-va colonul printr-o curatare sistematica
3.    – Incetati sa va mai faceti griji si relaxati-va
4.    – Asteptati rezultatele si credeti in capacitatea vindecatoare nelimitata a organismului dv.

Daca puteti intelege aceste patru instrumente si le puteti aplica, organismul dv. va avea o putere enorma de a se vindeca singur. Amintiti-va, natura are mecanisme de protectie mult mai puternice decat ne putem imagina…

Alimentatia Naturala (HRANA VIE sau BUCATARIA fara FOC) este inainte de toate un mod de viata, simplu, normal si sanatos. Este morala suprema a vietii.
Ne definim existenta prin ceea ce facem, gandim, spunem si mancam, asa ca fiecare “amanunt” al vietii noastre este la fel de important. Chiar daca foarte multi oameni, la ora actuala “nu au timp de asa ceva” consecintele le vor da de gandit. Si la capitolul consecinte ma refer la strigatele de ajutor care apar la nivelul corpului fizic sub forma de boala, batranete si mai ales acea imagine a deformarii corpului fizic, care a devenit un aspect banal. Un om obez se considera sanatos –oare de ce?. Pe de alta parte, atunci cand vorbim despre alimenatie naturala, este vorba despre respectul fata de viata, respectul fata de noi insine si mai ales respectul fata de legile universale. Daca respectam viata, si viata ne va respecta pe noi.

Procesul de digestie este unul din cei mai mari consumatori de energie, fie ca ne place sa recunoastem acest lucru sau nu. Dupa o masa copioasa singurul impuls este de a te aseza undeva ca sa lenevesti, iar nivelul de energie scade si se concentreaza pe prelucrarea alimentelor si unori chiar pe anhilarea otravurilor ingerate. Cu cat alimentatia este mai apropriata de natura cu atat energia consumata este mai mica. Pe masura ce alimentele sunt mai prelucrate (termic sau chimic), mai conservate, mai departe de imaginea lor naturala, cu atat mai mult energia acestor alimente va fi mai departe de armonia si rezonanta propriului nostru corp.
Avantajele acestui mod de viata sunt nenumarate: sanatatea, un corp fizic armonios. Dar sa nu uitam ca alimentatia naturala ca un mod de viata este inainte de toate o consecinta a unei atitudini fata de viata, a unei anumite evolutii spirituale, si nu este vorba doar despre o cura de slabire sau o dieta oarecare. E necesar ca si in fazele de crestere, manipulare, pregatire, preparare, servirea mesei, sa punem foarte multa viata, energie si lumina.
Alimentatia naturala, este o metoda foarte cunoscuta de mentinere a corpului fizic si spiritual la parametri optimi de functionare, prin medicina preventiva si curativa.

Sanatatea a devenit astazi o pasare rara si culmea ca ea este un lux, daca ne gandim la preturile din industria farmaceutica sau industria medicala.

Alimentatia naturala foloseste legume, fructe, cereale, lactate, oua, miere. La capitolul legume enumar urmatoarele, fiindca am mai auzit chiar si in zilele noastre intrebari de genul “nu mancati carne?, dar atunci ce mancati?“: morcov, patrunjel, pastarnac, telina, sfecla rosie, varza, salata verde, leurda, rosii,castraveti, ardei, conopida, spanac, ceapa, usturoi, etc. Folosim grau germinat, tarite de grau, gris si mai nou descoperita pentru naturisti, hrisca.
Alimentatia naturala nu foloseste:zahar, coloranti, conservanti, carne si nici un fel de tratament termic.

– // –

In CaliVita, produsele sunt fara zahar, coloranti, conservanti si ceea ce aste cel mai important, subsatanta din produse este concentrata, extrasa la rece fara nici un fel de tratament termic.
In CaliVita, enzimele sunt ,,la ele acasa”.

Deci:
Daca HRANA VIE sau BUCATARIA fara FOC, este morala suprema a vietii,

CaliVita este morala suprema a vietii.

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Sanatate. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *