Jurnalul Succesului – Mos Niculae 2012

 

                          Iti inchipui ca este 6 Decembrie, ca noaptea ce a trecut ti-ai pus ghetutele la geam si Mosu ti le-a umplut cu ,,daruri” minunate: vesti despre cum poti fi fericit si om de succes! Imi promit sa nu mai las pe altadata scrisul unei zile asa cum se intimpla acum. Am insa o dilema. Ma gindesc ce titlu sa dau pentru ca … tot ce scriu in ultimul timp este un fel de jurnal. Voi incepe in seara asta Jurnalul Succesului si probabil ca il voi data. Sa vedem ce o sa iasa.

Intr-un articol anterior notam un Exercitiu de fericire. De curind am mai scris despre el si aici: http://oviatamaibuna.ro/afacere/exercitiu-de-fericire-sau/

                  De ce Jurnalul Succesului? Observ ca oamenii prefera succesul … fericirii! Ca si cum daca ai fii fericit nu ai fii Om de succes! Este o problema de ,,nuanta”.

Cum in urma exercitiilor facute constant, zi de zi, minut de minut liber, secunde in care imi amintesc ca vreau sa fiu fericita, am observat ca lucrurile bune care vin in viata mea au ,,de-a face” si cu succesul si cu linistea sufleteasca si cu Fericirea, m-am hotarit sa-i zic Jurnalul Succesului.

               Se spune de multe ori ca ,,binele vine pe neasteptate”. Ne amintim mai greu de aceste cuvinte. Chiar in ziua lu’ Mosu am avut o stare care nu prea anunta nici fericire, nici chiar sanatate dar sa ma mai fi gindit la fericire … Ca incepusem sa-mi fac griji, nu-i o noutate, pina sa incep sa vreau sa-mi schimb viata, eram ,,taticul” grijilor, dar acum nu stiam ce sa mai cred. Mi-am spus dar, ca o situatie buna sau rea oricum va trece. In ultima vreme, in visele mele cu ochii deschisi, se conturau niste imagini pe care … le  voiam ceva mai reale decit erau in imaginatia mea. Erau intr-un domeniu suficient de uman dar care s-a dovedit, mai pe seara, ca nu era Lucru care sa ma faca fericita.

Cind am venit de la servici, mi-am gasit puiul acasa. Asta m-a bucurat nespus. Am continaut sera, imi trecuse putin starea de ,,alerta”. Aproape de culcare, puiul care plecase ma suna … si intre altele imi da o Veste pentru care am toate motivele din lume sa-I multumesc lui Dumnezeu pentru cit sunt de Fericita! Fericirea asta o vreau inaintea oricarui succes desi … Desi este un Succes sa poti sa-ti atragi in viata asemenea momente. Inseamna ca sunt un Om care imi atrag Succesul treapta cu treapta! Exercitiul de fericire functioneaza! Stiam ca este adevarat, nu stiam cita forta am eu sa-l fac. Acum vad!

Doamne iti multumesc pentru ca exist! Pentru ca am posibilitati infinite de realizare, pentru ca am posibilitati infinite de a fi Libera!

Noapte buna,

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *