Jurnalul Succesului – ziua de simbata

 

Am promis ca scriu de cum ,,se intimpla”. Acum scriu si pot sa zic ca este ,,azi” pentru ca ziua de miine inca inca nu se vede ,,pe geam” … este 1 si ceva noaptea, si de fapt este noaptea de … spre luni dar tot scriu.

In continuarea Jurnalului Succesului urmeaza doua momente super fericite. Pentru tine care nu sti cum ajungi sa-ti deschizi Jurnalul Succesului, iti spun ca intii trebuie sa faci niste exercitii de fericire. Ca sa nu ..vorbesc” eu prea mult, poti sa inveti cum se fac din articolul scris aici: http://oviatamaibuna.ro/gandire/exercitiu-de-fericire-sau/ .

Simbata voiam sa plec acasa (in alt oras). Nu am reusit pentru ca s-au impotrivit, razele soarelui si zimbetele nepotilor mei si privirea sora-mi si ,,joaca” neuronului meu. Cred ca l-am obosit in asa fel incit nu m-am putut intelege cu el si mi-a data batai la cap aproape toata ziua. I-am umplut masina sora-mi (nu stiu daca ti-am spus ce sora minunata am!) si am plecat catre zarile cu cele mai multe si mari magazine din oras si din afara orasului.

O zi superba, in afara de ,,bataile de cap” date de neuronul jucaus. Cum bananaiam noi asa printre rafturi si marfuri puiul meu cel mai mic se apropie de mine si-mi spune ca a terminat cartea pe care i-am dat-o! In mod normal nu-i nimic de consemnat, dar …

Nu iti dai seama ce succes inseamna sa fac un tinar sa citeasca o carte de dezvoltare personala? El care este ,,zeul” (asa ii zice fratele lui) calculatoarelor. Cartea este una care mie mi-a mers la inima: ,,Realizeaza-te pe deplin” scrisa de  John C. Maxwell. Aceasta carte mi-a ,,spus” ce nu am inteles de la nimeni: de ce treuie sa-mi pun un Scop in viata! Lui nu i s-a parut la fel de ,,linga suflet” dar … fiecare are sufletul lui. Acest Succes este o treapta foarte importanta pe scara Succesului meu.

Urmatoarea treapta a urmat azi (duminica). Nu mai speram si de fapt imi luasem gindul de la el … Cred insa ca Dumnezeu s-a gindit ca in drumul meu catre Scop si pe scara Succesului meu nu pot merge singura (adica pot dar voi ajunge in alta parte plecind in alta directie) pentru ca eu trebuie sa-i invat pe oamenii din jurul meu tot ce stiu eu despre cum sa-ti faci viata pe care ti-o doresti.

Gata cu suspansul! In urma cu citeva saptamini, am apasat pe o optiune pe care scria Delete si am ,,dezinfectat” tot, absolut tot ce aveam pe un stick, puse de citiva ani incoace. Azi, m-a sunat ,,zeul” calculatoarelor (puiul meu cel mic) si mi-a spus ca mi l-a repus in drepturi adica am pe el tot ce ,,disparuse” datorita mie!

Minunea, succesul meu nu consta in faptul ca  Radu a stiut ce sa-i faca stickului ci in faptul ca … s-a mai putut face ceva. Nu stiu daca sunt clara. Orice Om poate la un moment dat sa faca Ceva. Dar, daca e sa nu fie, nici acel Om, nici alt Om nu poate face nimic.

Un mic exercitiu de fericire, pentru o oara mica din noapte:

  • Iti multumesc Doamne ca ma ajuti sa-i invat (recuperindu-mi ..inteligenta” de pe stick) pe oameni ca suntem Una cu Tine, ca suntem toti un Tot si ca Iubirea este TOT ce ne leaga si face posibila existenta a Tot.
  • Iti multumesc Doamne ca exist!
  • Iti multumesc Doamne ca am o sora minunata si nepoti si copii la fel de minunati!

Noapte buna,

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje, Motivatie. Bookmark the permalink.

One Response to Jurnalul Succesului – ziua de simbata

  1. mirela says:

    stiai ca ai talent la scris mai ceva ca un scriitor?daca nu stiai iti spun eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *