Muzica este mai ,,trista” azi …

Nu conteaza cind ma gindesc sa scriu, un articol tot dupa miezul noptii il scriu. Nu conteaza la ce tema ma gindesc, tot despre altceva voi scrie.

Dimineata aveam citeva idei pe care le luasem dintr-un blog despre CaliVita, de ce ne place, imi place, de ce o iubim cei care o cunoastem. Nu le-am lasat decit putin sa astepte pentru ca de curind am scris ca ,,muzica e viata mea”, azi am aflat o veste care m-a lasat putin … fara muzica.  Cu ani in urma cind mi-a murit o prietena mult prea devreme, mama ma mingiia spunindu-mi ca: ,,daca era asa cum zici tu, atunci si Dumnezeu are nevoie de asemenea oameni”. Din tot ce-mi zisese in lunile cit s-a zbatut in boala, au fost cuvintele care mi-au facut cel mai bine. Acum cind mama nu mai este, Whitney ne-a parasit, nu pot decit sa sper ca pe lumea cealalta mama se poata bucura de muzica lui Whitney cum se bucura aici. Mama iubea muzica buna si pe Whitney. Mama m-a invatat sa ascult mizica, ce sa ascult si mai ales pe cine merita. Citeva selectii pe care le-am facut sunt in memoria mamei si pentru tine cititorule, daca iubesti ce este frumos si mai ales ce are VIATA!

Nu pot spune decit: DA MUZICA LA MAXIM!  Asa minuni nu se asculta decit cu boxele vibrind!

Whitney este muzica, este viata … 

Viata este un miracol nascut din Iubire!

Whitney este viata … este (a fost?) un Miracol … 

In doi  si o muzica … nu mai lipseste nimic …

Ce altceva pentru ,,Ziua indragostitilor”? 

Si daca vrei sa te bucuri … ai de ce!

Whitney ce voce Dumnezeiasca!

Whitney … ce bucurie!

Whitney … ce bucurie

Whitney ti-ai gasit linistea!

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *