Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor … sau  –  ,,Vezi ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!”  

Ce frumos suna!

Am inceput sa scriu, fara sa am nici cea mai vaga idee despre ce voi scrie. Sau … 

Dimineata am plecat de acasa cu gindul ca voi primi un semn in legatura cu semnificatia zilei astia. Si, dupa ce am pus ,,la punct” o ,,bancherita” din acelea care mereu au dreptate, am fost la seminarul meu CaliVita unde a fost frumos dar … Stau si ma intreb, a fost prezentat fara viata, articolele nu au transmis ce trebuia sau eu am devenit mai greu de ,,urnit”, mai intepenita?  Nu cred ca vreau sa merg in directia asta.

Zilele astea m-am gindit mult la voba aia: ,,vezi ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!”  Cu ani in urma, intr-zi,  mi-o si amintesc, am zis tare in biroul gol ca si cum verificam daca ma aude ,,Cineva”: fac curs de limba engleza, sunt vorbitoare de limba engleza! Pentru un om obisnuit poate nu inseamna mare lucru, dar pentru mine mi se parea un lucru IMPOSIBIL. Fara nici o exagerare, era o utopie! Eu cu pronuntia mea, cum sa vorbesc engleza? Cum sa o invat? Nu voi spune acum ca vorbesc engleza, dar … dar …intre timp inteleg destul de usor ,,citeva” cuvinte si acum fac cursul de engleza. Deci:  ,,vezi ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!”

Am o prietena (din acelea care nu-s mai mult de una, doua) care este la mine in echipa dar care nu si-a propus sa faca si afacerea deocamdata. Citeva zile in urma ma suna si-mi spune ca, nu se asptepta, i-au trecut durerile de umar si sa-i mai cumpar Lecitina. A luat si pina acum suplimente dar fara sa o doara ceva. Acum convinsa fiind ca a scapat de ceva atit de neplacut, nu-i va fi mai usor sa recomande si altora ,,sanatatea”? Mereu mi-am dorit ca oamenii din echipa mea sa-mi impartaseasca bucuria cunoasterii acestor produse.   ,,Vezi ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!”

O fosta coechipiera, imi scrie despre niste probleme de sanatate, minore, dar care ii dau batai de cap. Este drept ca nu am insistat sa ramina in echipa. Acum am stat de vorba,  i-am dat citeva materiale si cred ca vom fi impreuna.

Cine a mai citit cite ceva despre ,,Legea atractiei” stie despre ce vorbesc, dar eu incerc sa-ti spun tie, cititorule, care nu ai habar de aceasta lege. Asa cum toate lucrurile sunt atrase in jos (legea gravitatiei), indiferent ce interpunem in calea lor, asa sunt si alte atractii (legi) care nu se simt, nu se ,,vad” sau noi nu suntem ,,educati” pentru a le simti. Asta nu inseamna ca ele nu exista. O antena emite unde concentrice. Tot asa si corpul nostru emite ,,biocimpul” care este concentric si care este infinit dar … In natura nimic nu se pierde, nimic nu se cistiga: tot ce se emite vine inapoi. Asta este o explicatie cit se poate de personala pentru a explica de ce atunci cind iti doresti ceva clar si cu emotia pe care ai trai-o  daca ar fi implinita dorinta si daca si tu crezi ca meriti sa se implineasca, atunci … se implineste! ! !

Daca ai gasit atragator subiectul acestui articol, fa-ti un bine si incearca sa obti informatii, de la mine, de la cine vrei dar nu uita: 

Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea că o persoana îşi poate schimba viitorul doar schimbându-şi atitudinea. Oprah Winfrey

 … ia-ti Iubirea in brate, da muzica la maxim si danseaza!

http://www.youtube.com/watch?v=ZSq9Lt8wCgQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=29zQGhnKQck

http://www.youtube.com/watch?v=-BngDUExWOo&feature=related

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *