( O minune …) Duminica

Astazi, cineva m-a facut fericita!
Intr-un mod la care nu m-am asteptat pentru ca nu m-am gindit niciodata. De fapt surpriza a fost reactia … mea.

Duminica … duminica nu se face nimic. Nu se programeaza nimic, nu se face nimic din ce suporta aminare. Se bea cafeaua pina cind se simte o anumita stare de trezire … Daca nu si-a facut treaba cafeluta se vine cu cafeluta nr 2. In continuare, daca este necesar se aplica citeva retusuri cosmetice, o sprinceana, o unghiuta etc. Dupa amiaza un somnic (nu prea mare) de frumusete, o plimbare cu o prietena, doua, dupa caz sau o cafea cu sora siameza (se stie ea care este). Si cu astea fiind spuse se cam termina duminica …
Duminica asta, stiam ca vreau (vorbisem cu ea de simbata) sa ma duc la sponsorita mea. Dupa ce toata simbata m-am chinuit sa fac pe gospodina (ultimul scop din viata mea este sa devin gospodina) dimineata de duminica nu mi-a ajuns pentru cele doua cafelute (necesare unei fete la care sa te poti uita) asa ca am taiat din programul de cosmetica si am plecat. Mi-am sunat doua coechipiere, de fapt imi sunt si prietene apropiate.
Deci am fost in ,,program” de la orele 14 la 19 si ceva. Cui i-ar trece prin cap ca si invatatul poate fi frumos.
Am ris cu sponsora noastra si am povestit, si ne-am notat si am intrebat si iar am intrebat si ne-am uitat pe poze. Ce fantastic lucru este sa faci ce iti place!

Dupa ce azi am strabatut orasul de doua ori (mai era putin si ieseam din tara fara pasaport), acum scriu dar … ma asteapta niste cartofi sa-i fac intr-un fel (bineinteles prajiti), asta pentru ca am puiul acasa.

Super zi!

scris 20.04.2010 ora 18.30

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *