O zi de miercuri cu … iubire!

A fost miercuri 21 aprilie 2010!
Am fost la seminar. S-au prezentat articole interesante despre produse, despre afectiuni si despre micile mari ,,minuni” aduse sanatatii, de produsele noastre dragi.
Citeva puncte ,,forte” (dupa parerea mea) au fost: prezenta unuia din baietii mei la acest seminar si articolul cu totul iesit din comun al managerei care a organizat acest seminar, Lucica Manaila.
Oricum si oriunde baietii mei sunt puncte forte dar aici surpriza a fost prezenta lui. La sfirsit mi-a povestit impresiile frumoase pe care si le-a facut, am fost si mai fericita,  si discutia pe care am avut-o in drum spre casa a fost delicioasa.
A fost o zi de primavara cu soare afara, si in cuvintele ei despre soarele care ar trebui sa fie in sufletele noastre Lucica ne-a indemnat frumos si competent spre iubire si iertare intru sanatatea noastra, intru fericirea noastra.
Despre iubire si ce inseamna ea, am citit ,,citeva” volume si ,,citeva” articole dar … Lucica face in asa fel, incit si cei care nu-si pot imagina spusele ei (nu totul se poate desena) o urmaresc cu atentie. Nu asta m-a incintat de fapt ci modul in care pune ea punctul pe ,,i” si imi mai clarific cite o idee.
Stilul ei atragator si atit de personal, este inconfundabil.
Astept, ca de obicei, urmatorul seminar.

scris 22.04.2010 ora 12.52

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *