Strong Bones Plus

Un procent covirşitor din sănătatea mea fizica si mintală (cine o recunoaşte), il datorez, Calciului, mai exact acestui trio Ca+Mg+D începînd cu anii 1995. Si acum iubita mea sponsoră vine si-mi spune : ,,nu vorbesti mai mult de 10 minute”. ,,Din 300 pagini au ramas 3,  asta ca sa vezi cit te iubesc.”
Am terminat articolul pe care il prezint azi la seminar. Din 1995 pina acum 2010 sunt 15 ani (asa mi-a esit mie din calcul). 15 ani sa-i pun in 3 pagini … exclus. Ce am scris in articol? Lucruri interesante copiate din prospecte, lucrari, tratate stiintifice (sti tu Andreea ce spun) am reusit sa le inghesui in 3 pagini. Cit calciu se ia pe zi??? Buna intrebare. Am scris, cuminte, ce am gasit in prospect. In alte lucrari am gasit un necesar zilnic de 800 – 1500 mg. Buni ,,baieti”.
Dusmanii calciului sunt:
hrana procesata, subst de sinteza ,,confectionate” de mina omului in laboratoare si fabrici si bucatarii
si
STRESUL.
In cazul unei alimentatii obisnuite (gatite), nu numai ca nu se aduce calciu dar se mai si spala din cel existent. Cit?
In cazul unei vieti obisnuite STRESUL este la el acasa. Si mai spala si el. Cit?
Daca unui om ii ajunge sa ,,functioneze”  800 – 1500 mg calciu/zi, ajunge acest aport sa suplineasca pe cel spalat si sa ,,functioneze” ?

Era Calciu continua. O zi minunata iti doresc, cititorule!
25.08.2010

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *