Surprize SURPRIZE …

In seara asta am avut parte de doua surprize …situate la poli diametrali opusi. Nici nu aveam de gind sa scriu, este tirziu, noaptea trecuta nu am inchis un ochi, si pe mine ma puca articolele dar …

Am avut in prima parte a serii parte de surpriza pe care mi-a facut-o una din ,,fetele” mele din CaliVIta care, a venit cu citeva adevaruri legate de ,,Legile universale”. Ne adunam periodic, fetele din echipa si ,,birfim” despre sistem, produse si ce mai gasim ca ne place.  Mi-am dorit si imi doresc din tot sufletul ca oamenii cu care lucrez sa cunoasca mai mult decit ce ,,trebuie” facut, ,,asa se face”, ,,asta se vede”, etc. Acest lucru insemnind nici mai mult, nici mai putin, o oarecare documentatie si intii de toate putina ,,deschidere” pentru nou. Seara asta a fost o adevarata lectie pentru mine, care m-a invatat inca o data ca daca iti doresti din suflet ceva, s-ar putea sa se intimple. Nu de mult timp discutam despre ,,forta gindului”, Legea atractiei, cauzele spirituale ale bolilor. Nu de mult dar … se vede suficient timp pentru ca fetele mele sa constientizeze noile cunostinte capatate. Chiar a fost o adevarata bucurie, de care inca nu realizez ca am parte.

In a doua parte a serii, am primit un email cu un material din care reiesea clar … sau mai putin clar, eu scriu doar dupa prima impresie, ca suntem destul de ,,maturi – nu batrini, ca nu-mi place, ca sa mai credem in ,,cai verzi pe pereti” – este expresia mea, nu cea primita. Aceasta surpriza nu a fost tocmai placuta si sper din tot sufletul sa fie o greseala sau sa o fi inteles eu gresit. De ce? Pentru ca nici pe departe nu se comparau ,,clasele” adunate in seara asta la mine in casa cu clasele unei singure persoane care a trimis emailul. 

In speranta ca voi scrie mai tirziu ca m-am inselat si ca voi dormi si eu citeva ore … iti pun o muzica care sa-ti mearga la suflet … chiar daca acest suflet nu se vede (si ce nu se vede – nu exista, logic, nu?)

Noapte buna!

P.S. – aceasta melodie este … Imnul meu!

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Afacere, Blog, Mesaje, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *