Viata

M-am reintors.

Am multe de povestit dar cred ca imi voi impune o ordine.
Azi cind am realizat ca pot scrie din nou in pagina mea draga, zboara.mycali.biz (mi-a fost atit de dor de ea), azi am aflat o veste care nu ar bucura pe nimeni. O voce mult iubita de mine s-a stins! O voce cu suflet, daruita de Dumnezeu Madalinei Manole se va face auzita doar in ceruri si in sufletele noastre.

O alta ,,tragere de mineca” imi aduce aminte inca o data ca nu noi scriem destinele si ca fiecare are un drum de parcurs si ca oricit de mult am vrea sa ajutam nu reusim si poate nu ne este permis sa ajutam. De cine? De ce? Nu noi hotarim. Eu, si cred ca, multi raminem cu mihnirea ca nu putem mai mult.
Cind cineva drag mi-a murit, copilul meu scria in blogul lui ca va fi nevoit sa traiasca in continuare ,,fara o parte din corp”. Este o comparatie de care imi amintesc adesea. In unele cazuri ,,o parte din corp” este pe un drum gresit, dar cine sunt eu sa spun care este cel bun?

Revenind la Madalina, daca nu as lua in considerare destinul, nu de mine scris, as spune, fara nici o retinere, ca parte oricit de mica din produsele CaliVita i-ar fi dat alt sens problemelor ei. Gindim cu inima si creierul dar si acestea sunt alimentate cu ceva si cind nu sunt cu ce trebuie pot fi ajutate. Sunt boli-dusmani care sunt foarte bine travestite.

M-am reintors, miine sunt iar aici!
Pa!

scris 14.07.2010 ora 12.15

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *