Iar … Oregano Oil

Oregano Oil va fi mereu, nu este din nou. Din nou, adica iar, vine in atentia noastra cu micile mari minuni de care nu putem sa nu tinem seama.
Cineva, drag mie, mi-a marturisit ceva neplaceri cu plaminii si mai ales cu starile pe care acestia le dau cind se afla in suferinta. Nu mai mentionez starile date si de mersul si statul la coada la medici … le cunoastem prea bine. Acum dupa ce citise tot ce-i cazuse in mina despre acest produs si despre plantuta care sta la originea lui, vine si povesteste ce intuise de fapt, starea de optimism pe care i-a conferit-o consumarea acestui produs, lasind la oparte celelalte stari cauzate de boala, mult ameliorate. Nu degeaba i se spunea ,,bucuria muntilor”. Inca nu i-am spus ca datorita unui consum de 3 luni din acest produs, am reusit sa nu simt multe din palpitatiile si emotiile pe care le simt in situatii speciale pentru mine, pentru altii banale.
Am primit confirmari ale faptului ca atenueaza pina la eliminare durerile datorate unei anexite ,,antice”.
Daca nu l-ati incercat pentru cea mai neinsemnata, ca si pentru cea mai nesuferita, micoza de la picioare, este timpul sa-l puneti la treaba pe acest Oregano Oil (extern si intern). Si daca … doamnelor, doriti sa folositi aparatul de epilat din ce in ce mai rar, cereti-i ajutorul acestui Oregano Oil (intern). Veti fi surprinse de cite dereglari veti scapa … sau mai bine zis de efectele lor neplacute.

Cind am inceput sa scriu eram suparata. Acum mi-a trecut. Mi-a trecut pentru ca eu chiar am simtit ,,ce-i poate pielea”.
O zi minunata va doresc!

22.07.2010 ora 13.57

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *