Rhodiolin, CONCEDIU, Oregano Oil

Un concediu anuntat intr-o ora pentru cealalta ora. Voi lipsi o vreme, dar promit sa revin cit pot de repede.
Am gasit comentarii la blogul meu care mi-au adus aminte de mine acum ceva vreme in urma. Este foarte important si in acelasi timp foarte greu de inteles faptul ca un ,,simplu” supliment alimentar iti poate coti drumul in viata.
De ce nu se gindeste nimeni ca pina la caracter si alte trasaturi ale sufletului nostru, gindim. Gindim cu o parte din corpul nostru care trebuie alimentat. Il alimentam cu aer, idei si cunostinte citite si auzite, zvonuri, unde pe care nu le cerem, alimente, toate poluate sau nepoluate. Celulei umane ii trebuie un aport optim de hrana. Sigur functioneaza conform cu ce-i dai. Daca stomacului nu-i place mincarea o da afara (in cel mai fericit caz). De ce nu ne gindim sa ajutam celulele creerului si ale corpului nostru cu o hrana completa, adecvata fiecarui tip de celula?
Da, este mai mult decit demonstrat ca Rhodiolinul a ajutat multe suflete, da, suflete. Le-a ajutat sa se regaseasca. Eu am experimentat Oregano Oil, cu efecte asemanatoare. In lumea asta agitata cind si daca vrem nu gasim totul complet si curat ca hrana si mediu inconjurator (inclusiv rautatile oamenilor), este asa de greu sa gindesti ca ne putem ajuta completind alimentatia cu aceste suplimente alimentare? O incursiune in lumea apelor va demonstreaza ca aceeasi putere o are si Omega 3. Dar … fara dorinta de a cunoaste si dorinta de a trai frumos nu vei afla nimic pentru ca nimeni nu stie de ce ai tu nevoie si daca ar sti fiecare dispune de timpul sau intr-un alt fel.
Pe curind!

26.07.2010 ora 10.44

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *