Cind visele se implinesc

Sunt foarte multe pagini scrise pe aceasta tema: visele se pot transforma in realitate. Nu toti insa avem sansa de a citi la timp aceste pagini. Desi, daca ma gindesc mai bine, tot de noi depinde cit de devreme sau tirziu avem aceasta sansa. Privind in urma, realizez ca si eu am contribuit la ,,venirea” acestei sanse.
Din totdeauna mi-am dorit libertate, din totdeauna mi-am dorit concedii lungi. De cind am realizat ca depinde foarte mult de noi ca visele sa se realizeze, au inceput sa se realizeze! Trebuie sa sti ce vrei, sa sti ce sa ceri, sa sti ca se pot realiza, si mai ales … sa CREZI ca se vor realiza.
Anul asta, unul extrem de greu inceput, am inceput sa bifez pe lista mea de vise pe cele realizate. Este al doilea an cind deja am concediul mai mare (nu vorbesc de nr de zile, ci de cele petrecute in alta parte decit acasa).
Am avut parte de un concediu alaturi de cineva mult iubit (mama mea) care a si facut ca acest lucru sa se intimple. Am avut parte de zile minunate, cu soare si plaja si vorbe frumoase, cu risete si plimbari lungi, cu multa liniste in suflet.
Intre timp am primit un telefon care imi anunta … bifarea altui vis implinit. Este drept, nu eu hotarasc ordinea implinirii lor dar … se implinesc.
Au mai ramas zile din aceasta vara minunata, au mai ramas zile cu soare, urmeaza zilele in care sa-mi notez …

P.S. Mie sansa mi-a fost adusa de CaliVita, de oamenii din CaliVita!

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *