Calciu, echilibru ACID-BAZA, VIATA

Au trecut timpurile cand se considera ca lipsa de calciu provoaca numai rahitism la copii si osteoporoza la batrani. Cercetarile medicale au dovedit ca insuficienta de calciu afecteaza
–    sistemul cardio-vascular,
–    provoaca aparitia celulelor canceroase,
–    nervozitate, scadere de memorie,
–    insomnie,
–    regleaza si procesul de crestere a celulelor, tesuturilor,
–    participa in procesul de metabolism,
–    este indispensabil in activitatea corecta a sistemului nervos si in contractia musculara.
–    asigura coagularea sangelui si o imunitate buna.
–    ESTE elementul principal care asigura PH-ul corect in organism.
Ar fi interesant de aflat (articolul de mai sus este preluat din medicina alopata) citi medici recomanda Calciu in bolile de inima sau circulatie, insomnie, raceli, stari de surescitare? Citi din medicii la care te duci pentru ca nu poti dormi iti recomana Caliciu? Personal am aflat de citiva dar mi se par prea putini in conditiile in care auzi de boli la fiecare pas pe care il faci.

–    participa in procesul de metabolism. ,, Am diabet imi trebuie regim nu calciu” Ati auzit asa ceva? Eu da.
– insuficienta provoaca aparitia celulelor canceroase. La ultimul seminar am aflat ca celula canceroasa nu traieste in mediu alcalin. Citi din cei cu cancer cunosc acest lucru de la medicul lor. Lucrarea ne-a fost prezentata de un medic. Cinste lui. In aceeasi lucrare s-a spus ca Enzimele (fara de care nu exista viata) nu traiesc in mediu ACID, MOR!

Imi este tare greu sa nu ma ,,ambalez”, dar incerc pentru ca am de prezentat un material despre Strong Bons PLUS. Si daca vreau sa nu ma cert cu nimeni, va trebui sa stau cuminte in ,,banca mea” si sa nu scriu in articol nimic personal. Oare sunt in stare? Sa scriu despre Calciu ca despre un vas de vopsea? Am o zi proasta sau …
Promit sa va tin la curent cu ce am reusit sa prezint.

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *